Fotvärk

Jag har grymt ont i fötterna efter min 7, 228 km långa promenad på staden. (japp, helt säkert. stegräknare is the shit.) Jag & Emelie köpte underkläder, jag köpte en kjol och en annan hemlig grej. Pornografiskt material. mycket hemlighetsstämplat.

Käkade mat på sigma-fiket. Emelie käkade bagel, eller "bäguull"...och jag käkade en liten kycklingpirog. Vi drack fanta till. galet gott!

Tidigare i veckan har jag haft praktik på restaurangen. Sandra och jag fann ballerinakex och folköl. Mmmm.

"man vill ju inte gå runt och bara vara ett arsle hela tiden!"


Jag och Sussanne dukade upp för 4 personer i en 3rätters-middag! Fick toppbetyg på servett-vikningarna, som var i form av näckrosor! Mycket vackert!


Sandra hittade lyckan i skafferiet





Hemma igen

Mojje fyllde tydligen år igår! Grattis på dig gubben! längtar till sommaren så vi kan gå ut :)

Älskar dig martin, nu och föralltid. bästa som hänt mig! ses snart igen.


3rättersmiddag

Har varit hos älsklingen :) Underbart! Jag har ju som sagt fyllt 19 år väldigt nyligen, så martin anordnade en trerättersmiddag! Det bestod av förrät som var toast med räkor, varmrätt som var kött, klyftpotatis, bearnaiessås och fetaost, och efterrätt var något chokladbakverk med vispgrädde. Allting var jättefint och jättegott! <3 älskar dig. Skulle även fått en liten present men den får vi vänta lite med...

Jag köpte en misfits-kudde till honom. bara för han är världens finaste.

Vi har även spelat bully, silent hill och super mario. Mysigt :) I fredags hade vi en liten finmiddag igen. Då gjorde vi en tacogratäng och drack öl & cider. Jag har världens mysigaste pojkvän.

Har varit jättemysiga dagar. Har gått små promenader till kyrkogården.

Eddie Meduza, grädde i näsan & nakenbugg

Så kan man nog sammanfatta den här helgen. höhö..

"15 år till... å fyfan..."

Taco-tubbs väcker mig på nätterna.




den romantiska kvällen slutade med eddie meduza, grädde i näsan & nakenbugg

Jag är gris och stökar ner....

Men jag är duktig och städar upp också!! :D medans älsklingen jobbar
Jag gillar el maco, trots att han väcker mig om nätterna och frustar i örat

Fredag, tacogratäng & cider

min man. snygg i kostym *dreggel*

pussa


spelade bully-spelet. skitkul :D stressade iväg till lidl (jag hade "lidl-byxan" på) köpte cola, krusbärsdricka, chips, pommes frites, kebab, bearnaiessås... grisar... hahah... så jävla mysigt :)

saknar dig älskling.


Fredag & Lördag

I lördags var jag på tacobuffè & drack öl med sofia, sedan mötte vi en arg sandra och en suss. Jag, sofia och suss drog till nåt trapphus och drack en öl, var kallt ute. Sen åkte vi hem till mig. Jag spelade för hög musik, så fick en arg tant på mig. heheh... älskar att bo i lägenhet... Jag bangade självklart på Silk, hatar blonderade bratz & rnb-musik, så jag stannade kvar hemma och drog i mig 2 hamburgare, och suss och sofia drog ner dit.

I lördags drog jag till farsan. lirade resident evil 4 i stort sett hela dagen, även på söndagen. Fick födelsedagspengar av pappa, och vi tog en grogg! mysig dag.


Sofia tuperade mitt hår exremt mycket innan vi åkte. Var skitnice, haha. På kortet har jag inte monsterhåret, men får göra om det nån gång och ta kort. :)

"tjejen som inte lämnar något till fantasin" hahahah. trevliga människor ute på krogen, eller hur fia..

var något band som lirade på bmb... minns ingenting.....



Suss i trapphuset... minns fortfarande ingenting...
RE4

baltobus i snön. tog jockes tandborste och la ut i snön

busar med boll


Hotellprov

Hade nyss hotell-prov. Hoppas på godkänt i alla fall. Sofia är på bolaget, hon kommer hit sen. Efter skolan ska vi hem till mig. Blir lite party, inflyttningsfest hos viking, samt kanske liiite firande av min födelsedag??!!:(

saknar min älskling!Puss


Smörgåstårta

Eftersom det var desperate housewives igår så fick jag en smörgårstårta dagen till ära.. Smällde i mig den. Gott. Lite spontant sådär. De gillar vi.

Alla som tycker att smörgåstårta är äckligt är dumma jävla cpn. De här, de här är riktig jävla kärlek. Puss


Grekens konst

Den här vredes-runkande mannen har sandra ritat.




Mojje

Just nu ligger världens bästa katt brevid mig och pussar på mig.. Love you mottjipottji:)

SÖT BILD PÅ OSS!


Day before my birthday



imorgon fyller jag 19 år. Inget speciellt direkt. 18 var roligt att fylla, likaså 20 blir nog kul. men 19... hursomhelst har det varit en riktig mysdag! Sandra hade problem med magen så hon stannade hemma, den lata jäveln. Jag och Sofia käkade bakpotatis-meny på saffets och provade/köpte kläder! Inhandlade 2 kjolar (leopard & svart), ett linne, en bikini-överdel, underkläder och ögonbrynspenna! Mamma & mormor köpte kina-mat, var mumsig. Fick 1000 kr, baseball-jackan, strumpbyxor, deo, hårinpackning, tidning och lite småplock. tackar så jättemycket :)

sofia, coola bruden som öppnar trocadero med tänderna


Bakpotatis med kyckling/curry-röra på Saffets. Underbart :')




























Klart man inhandlade en leopardkjol

Käkade kina-mat och drack päron-cider sen (bikini-ångest....) Var iaf gott som fan kan jag understryka med. lätt värt magen. Hahah.


Känner mig nästan lite rik för tillfället.

Fick gräddtårta med jordgubbar:)
Innan mormor åkte hem så spelade vi poker med jätteextremtstora-korten :D
hihi


Jag älskar dig


DH

Längtar till desperate housewives! wiewiewiewiewiw. Bästa programmet! Tisdagskvällar är mysiga, med baguette och DH, tradition :)



My back pages

Mådde inte så bra i morse, men beslutade mig ändå för att ta mig till praktiken. Fick provreslutat, VG. Och det får man ju vara nöjd med. Jag och Sofia diskuterade kring att hoppa av, med tanke på det sjuka jävla "G-systemet". Inte okej!

Jag och Sandra sprang och smygkäkade bacon hela dagen. Extra flottigt och knaprigt, mums :) Lilla räv moppsade sig, hon fick sig en avhyvling.....

Vi är gulliga.

Efter praktiken gick jag och Sandra runt en sväng på stan. Hon utnyttjade mig medans hon väntade på Jens... hyndan... Kollade på svart/gråa baseballjackan, tycker om den :) Skönt att ha på sommarkvällar. Inte dyrt heller. Perfekt.

När jag kom hem matade jag katten, satt även på balkongen en sväng. Sen gjorde jag tacos. Fan vad jag äter tacos... Men finns det tillgängligt så... Nu är jag mätt och försöker plugga lite hotell! Stort prov på fredag, är sjukt otaggad! Fyller 19 år på torsdag, varpå jag inte längre är lammkött...... Börjar bli gammal och sliten.



Hittade rosa skor. Precis min grej... passade jättebra i de...



The one and only

Jag saknar dig.
Puss från bråkstaken

 

 


Hemma igen

Nu har man ätit lite tacos och kramats med mojje! Har saknat mojje som faaaan. Han har kelat med mig i över en timme. Lilla grisen, älskar dig.



Bra att man handlar underkläder på H&M och sedan kommer hem och upptäcker att den där jävla stöld-grejen sitter fast. Går ju inte att ta bort den direkt, då det varnas för färg och glas som då kommer ut. Fick åka tillbaka och lämna. Krävde ett shampoo & balsam för besväret, och det fick jag ;)


Sportlov

Tillbringat hela sportlovet hos älsklingen :) Myspys! Har som vanligt grisat med en massa mat, en del alkohol och haft en massa myyyys! Känns tråkigt att vara hemma, längtar tillbaka.



Käkade strogge såklart. Våran teamwork-mat.

Käkade tacos tre gånger :) mums. Vi var som ett äkta svenssonpar.

Svensson-nivån steg ytterligare och vi köpte pizza-kit och gjorde egen pizza! Med korv, lök, krabba, tonfisk och banan. Blev avundsjuk på martins korv-pizza, som var mycket godare än min, så vi köpte ett till pizzakit dagen efter! Andra gången vi köpte pizza-kit så glömde vi lägga på osten. haha..Tokigt det kan bli...

På tal om pizza så köpte vi pizza på söndagen från pizzahuset. Kebabpizza med pommesfrites på. Vi hade druckit några öl och var bra sugna. Jag delade upp den och älsklingen gjorde en fuling och tog den största biten så jag fick äta makrill-mackor...."Du fick en större bit."

Galna Tubbis fick också smaka på makrill. Det gillade han. Lilla terroristen som besöker oss på nätterna och lägger sig på en.. haha:)



Stilig bild på taco-tubbbs. (taco-tuuuubs)


Spelade en massa nintendo-spel, skitkul!! Blev som vanligt besatt av super mario, little nemo & kid icarus.
Mysigaste spelen

Mitt cpmongo o jag. Älskar dig

JÄVLA SNYGGING! Haha. Kassan på coop: "...Inte fy skam..", "och ringen har jag ju inte på mig heller.."

Mitt vackra korv-kort som jag skickat pryder kylskåpet. Så vackert och berörande.

Drack öl en kväll och lyssnade på country

Vi får aldrig nog av att pussas :) Mihiihi. Ligga i sängen 4-5 timmar känns typ som 4-5 minuter. Tiden går så fort när jag myser med min älskling :) bästa som finns

Tog fel på tågtid, såklart... fick vänta över en timme på krylbo station, jippiie.. Mitt enda sällskap var en flaska redbull, var god i alla fall. Jag och älsklingen har missbrukat energidricka under lovet. Har varit speedade och spelat little nemo.


Var ett bra sportlov! Mycket mycket bra :) längtar tills vi ses igen. Pusss


RSS 2.0