Mormor.

Jag har varit hos mormor. berättar mer sen. ska fixa mig inför halloween nu :) hihi


nya pjucks...

Paket

Idag har jag fått 3 olika presenter på posten. Jag är lycklig lycklig lycklig ;)

Vad det är, det är en hemlighet.


väntarväntarväntar

Jag väntar och väntar och väntar. Vill inte ge upp hoppet. Inte än. Vill egentligen aldrig det. Saknar dig.


Orphan

Har precis kollat på en film som heter orphan. Jag tyckte att den var ganska bra faktiskt, ger den 7/10 poäng. Klart sevärd :) men alla tycker ju inte som mig, döh!

Handlar om en familj som adopterar en flicka, som inte är fullt så oskyldig som hon verkar. Man får reda på en grej i slutet också som jag blev lite fascinerad av :) coooolt!




Katt-unge

Ska kanske ta hand om en katt-unge, som ska avlivas annars... Jag har fan inte hjärta o säga nej? Stackarn ska avlivas om ingen tar hand om han, så jävla sorgligt tycker jag. Hoppas morsan går med på att vi tar hand om han, jag kommer fan gråta blod annars :(


Handlat.

Lackbyxor; 300 spänn

Lip injection extreme; 300 spänn

Overknee-stövlar; 1 000 spänn

Overknee-strumpor; 80 spänn

Vit skjorta med slips; 300 spänn



Mitt hus.

Jag har drömt nu, två gånger på raken, under en natt, att jag flyttar... och jag gråter och gråter och gråter och är alldeles förstörd. Jag vill inte! JAG VILL VERKLIGEN INTE! vill bo kvar här. vet inte vad jag ska ta mig till.

 


Lördags.

Mycket bättre kväll, om jag får säga det själv *nöjd*

Vaknade upp, käkade kebab.
Redan där börjar det bra, höhö. Sedan vid 3-tiden började jag dricka vin. mums mums! Blev lite smålurig faktisk. :$ Jag och Martin satt på MSN och pratade om katter, idioter och pontiak. Så det var nice. Kom nästan upp i 1 liter vin.. huhu...Sedan kom Suss. Bjöd henne på två glas vin, sen vingla vi iväg till bussen, och missade den. Då jävlar fick det bli taxi-turk! haha.

Åkte taxi ner till Harry's. Där mötte vi upp Morsan, och så beställde vi mat. De beställde pommesfrites med bearnaissesås och BBQ-sås. Jag tog en hamburger-tallrik med pommesfrites och bearnaissesås. Jag var i himmelriket. Faan vad gott det var! Jag käka upp min mat, som var tusen gånger större, fortare än de... :$ Knubbis...

Sen var jag sådär äckligt mätt så jag inte orkade röra mig. Satt på stolen, i takt till musikeeön, och hade typ... andningsnöd. haha! Undrade hur fan jag skulle få plats med öl. Gick ut och rökte, beklagade mig... Sen var det fan dags för en öl. Så jag drack öl.

Under kvällen tror jag att jag drack ungefär 7 stark. Det var mycket trevligt. Jag blev tvingad att dansa, och alla spanade in mina tuttar. Hällde tabasco i en snuskgubbes öl. Fniss.

En turk, såklart, som slickade på mina tuttar när jag gick förbi. Då blev det fight!! Suss gick till angrepp. Mamma också. Haha. Jag tyckte det var jättekul!

Träffade på Yvonne också. Kul som fan. Länge sen var det...

Träffade också på en tjej, kvinna? som sa att jag var så jävla vacker, och skulle bli modell om jag tog ur mina piercingar. Jag hade tydligen "världens vackraste ansikte" men förstörde de genom att ha ringar i läppen. Hmm tror knappast min "modell-karriär" avgörs på grund av ringarna? eller? Blev iaf väldigt rörd. Jag hade "världens vackraste ögon, och världens finaste leende". Började nästan gråta av tacksamhet!

Hmmm.. ja... Jag var social med Stig. Stig var gammal & full, men han ville inte sitta hemma och spela keno. eller bingolotto. Så han var ute i svängarna istället :)

Åkte taxi hem kl halv 3. 
Var världens jävla mysigaste taxi-chaufför! Hon var en riktig hårdrocksjävel. Hon berätta historier om rockstjärnor hon träffat, och hon tyckte att jag var cool. hahah, JA VISST ÄR JAG?!

Sussilago på Harrys.


Fredags.

I fredags var jag i skolan, mötte upp Suss, fixa lite alkohol, sedan mötte vi Calle och åkte hem till mig. Drack öl & vin, sedan kom greken och joinade. Sen blev det hem till emelie, och hitta på lite bus, sedan ner till krogen. Jag köpte 2 öl, var trött och åkte hem. Inte så överdrivet rolig kväll.

När jag kom hem blev jag iaf lycklig, då käka jag.

Norska laxen Nina blev lite lagom mör

GREK JÄVEL :@


Danmark.


Fredag!

Inatt drömde jag en väldigt fin dröm, jag drömde ett jag träffade en speciell person... När jag vaknade upp blev jag lite ledsen när jag upptäckte det bara var en dröm :(


SUPA IKVÄLL! Med Emelie, Nina & Greken! Skål för helvede

Dyr dag

Sitter i skolan. Har nyss vart på lunchrast. Har köpt ett par skor för 1.000 :-, en vit skjorta och knästrumpor. och ett äpple.

Blir skolflicka på halloween :)

Mina nya skor är fina, de hör dock inte till kostymen... men de kan användas till de mesta. love it.

Så idag har jag (mamma..<3 men ska betala tillbaka) spenderat 1300 kr...
gud va jag skryter. haha. är egentligen inget att skryta om o bli pank... men är ju fina krejjer! känner mig nöjd! får dock "spara in" lite nöjen närmsta veckorna.

 

snart lektion igen.


Wasted time

Känns jävligt ovärt all tid man kastat bort. På ingenting. Är så jävla besviken. Känner mig dum. All denna tid. Och det vidareutvecklades inte ett skit, stått kvar på samma jävla punkt hela tiden. Alla förhoppningar och förväntningar... Nä fyfan. Wasted Time, wasted time.

Puh

Är hemma från skolan idag. Mår illa.

Och nu har jag ätit för mycket igen, haha... orkar knappt röra mig. Sunk-dag idag som vanligt. Jag har lärt katten att klösa på klösbrädan :) för första gången!

Nu ska jag leta efter en film och vila....

Choklad-dessert & Korvmojj

Idag i skolan gjorde jag & sandra choklad-dessert. (choklad-mousse...som det så fint heter.)
Sedan drog vi till korvmojjen och köpte french hot dog. haha..

"Kvinnojouren" var även till skolan idag och snackade... om fysisk misshandel, psykisk misshandel, sexuell misshandel och ekonomisk misshandel, vad är vad och erbjudande om feministisk självförsvarskurs. tror jag hoppar över.



Kolla vad duktiga vi är... ser dock inte så jävla gott ut

GREKEN VID KORV-MOJJEN, LYCKLIG I VÄNTAN PÅ FRENCH HOTDOG!
"vi behöver korv lina.. det vet både du & jag.. det betyder mycket för oss."

 


My slowly dying

Var ute och rökte, lyssnade på en vacker låt, och där såg jag en död fjäril ligga död. Fick nästan en tår i ögat. :( det var otroligt känslosamt :(

 


Wrong turn 3

Kollade nyss på Wrong Turn 3. Var inte så jävla bra... Rätt överdriven, och vissa effekter var så töntigt gjorda. Inget jag rekomenderar direkt, men slog ihjäl 1 ½ timme så. Hoppas jag får min hårfärg snart.


Gah, jag vill se riktig människo-slakt istället.

Pontiak...

Dagens låt måste ju helt klart gå till Pontiak!

"HALLÅ SMÅTJEJER!! HÄR KOMMER EN SOM VART MED I SVÄNGEN LÄÄÄÄNGEEE!"




Göra idag.

Hemma och är sjuk och seg. Enbart detta ska göras idag;

Nytt med praktikanten Jerry!


Jerry är igång igen


Jävla söndag.

Alltid söndags-depressionen... Ny vecka, massa arbete. Fast vi har lov nästa vecka. Jävlar vad skönt. Blir väl glo lite på tävä ikväll och nörda vid datan. Sån jääävla sunkdag idag.

Nästa fredag smäller det. Då har jag & greken öl-maraton...

Konstnärlig bild jag fotograferat. med min super-proffsiga dyra kamera! hm.. häller vatten på mig själv. har man tråkigt så har man.

I should have know better

Fattar ingenting... Känns som det är något lurt på gång.


Cold

Måste bara berätta, så ni tycker synd om mig, att igår fick jag sitta vid tågstationen i 2 timmar och vänta på bussen! Hade kollat helt fel tider. Och orkade inte gå tillbaka till Sigurds. Så de va bara och sitta där två timmar... Så sjukt kallt. Jag satt verkligen och huttrade, skakade av kyla. Kom en snubbe, från dubai? nåt sånt skit, och klämde på mina tuttar (såklart) så jag blev lite arg och skrämde iväg han... satt sedan med mina röda vantar, rökte och lyssna musik ihopkrupen på bänken. Tyckte sååå synd om mig själv. Ringde även Suss, och berättade läget, och den slynan säger "ok hejdå" och lägger på?! Blev såååå arg... jävla suss...

Till slut så kom bussfan, kändes som en evighet. fyfan.
Hursomhelst, nu blire tacos för hela slanten. ska äta tills jag spyr. sedan lägga mig i sängen, kolla på bamse och somna tidigt. verkar vara en sån dag, min inställning är liksom helt.. orkar inte. känner mig totalt jävla sänkt.


Mitt bloggnamn

En del har undrat vad mitt bloggnamn betyder. Så det kan jag ge svar på :)

Dismemberment - total isärdragning av kroppen. En av medeltidens absolut brutalaste avrättningsmetod.. Kunde till exempel spänna fast sina offer i rep, armar och ben, till hästar som sedan började gallopera iväg åt olika håll i full fart. Ni förstår nog vad som händer... Kroppsdelar slits av.

Tänkte lägga upp lite bilder på exempel, men jag tror det är för "rått" att lägga upp det här. Vissa är ju så känsliga. Är ni intresserade, som mig, att läsa och se på olika tortyrmetoder så får ni kolla upp på nätet!

Men hursomhelst...Det betyder mitt bloggnamn, nu vet ni de :)



Taaaacos

Idag är jag en lycklig tjej, för jag har gjort Tacos. Idag kör jag det nyktert (?) och blir hemma hela kvällen. Med min Tacos... och någon film. Känns konstigt att sitta hemma nykter en lördag, men vad fan. Man kan väl inte vara ute och härja jämt? eller borde man de?


Nykter men glad tjej... tacos är balsam för själen.... eller nåt


Gårdagen

tuff_tjej_91


Tidigare på dagen så kom jävla Suss och hälsade på i min skola.


Greken satt och var ful som vanligt.

Danskjävel för helvede


Spelning


Söp hos emelie, sedan drog vi vidare mot Sigurds och tittade på Zavod och Vilefuck. Såg ej någon terror-ted :(


Banta?

Jag och Sandra tar det här med bantning på väldigt stort allvar...



Sandra säger
:
klockan är prick 9...

Lina säger:
nu är jag tillbaka.

Sandra säger:
gjorde en fet friterad räkmacka?

Lina säger:
nej

Lina säger:
men jag har pizza på värmning nu..

Lina säger:
och nyss käka jag en rostad macka med 7 skivor ost

Sandra säger:
hahaha fyfan

Lina säger:
=(

Sandra säger:
jag har ätit tårta =(

Lina säger:
HAHAHA

Lina säger:
fan va vi är fail


Kallt.

Höll verkligen inte på att komma upp i morse. Va så jävla mosig i huvudet. Gick upp när det var en halvtimme var till bussfan skulle gå, så fick skynda mig :(

Var kallt som fan. Jag hade ett par röda vantar :) Sandra skrattade åt dem. :( Hon var nog bara avundsjuk.

Sandra brukar slå mig på lektionerna...Och terrorisera mig på andra vis. Snart kommer jag balla ur, grekjävel, och då blir det inte nådigt ;) haha. tycker om dig ändå :$

Jag och Sandra tog buss till maten, som vanligt. Vi är för tjocka för att gå :) eller som vi säger, vi vaggar, eventuellt rullar fram. höhö.

Var pannkaka i skolan, Sandra var världens lyckligaste! Öste på med grädde och sylt, jävla fatzo :( tar upp två sittplatser på bussen. Och fettet väller över skorna :( hahahahah! neeeeeeee <3

Pannkaka. Lycklig.

Idag var det satani-kallt. Inga tuttar ute idag! hahah... :(


Segt?

Sitter i skolan. Har inga lektioner idag! Vi får inte vara med gymnasie-mässan av någon anledning....

Jag var till doktorn och försökte fixa sömntabletter, men det gick väl sådär! Skulle testa nå jag aldrig hört talas om. Nu sitter jag och Sandra vid våra datorer och fular oss, ska gå till bussen om en kvart. Ska hem och gosa med katten :) och peppa Suss att färga håret!


Bild på Mig, Emelie & Janne när vi cruisar & skålar ;) ahah. LÄGG MÄRKE TILL att jag har hatten  på mig! <3

a victim of life

Jag känner så mycket som jag inte kan förklara eller sätta ord på... Du har en konstig effekt på mig. Men jag gillar det.

Desperate <3

Kollade nyss på desperate... åhh <3 Käkade choklad-glass med strössel också. Mysigt som fan! jag älskar verkligen desperate och glass..


Sortera musik

Har precis sorterat in all min musik i olika kategorier...

  • Vikingarock
  • Rockabilly/psychobilly
  • Lugna låtar
  • 60 & 70-tal
  • 80-tal
  • 90-tal
  • Vikinga-metal
  • Black metal
  • Thrash metal
  • Oi!
  • Svenskt
  • Hårdrock
  • Death Metal
  • Goth
  • NSBM
  • WP

TOG ETT JÄVLA TAG!










Tuttar överallt

Haha, i brist på annat så kollade jag på "Mammas pojkar". Åhh vilka "mysiga" tjejer... Seriöst, jag spyr! hahah. Men sjukt underhållande är det! Ska lätt kolla nästa avsnitt på torsdag ;)

Och nu så längtar jag sjukt mycket till kl 9... När det är desperate, och dags för min delikatess. Seriöst, blir fan så jävla lycklig hahah.


Fail!

Idag bakade vi. Gjorde bröd, nån vanilj-grej och nå choklad-grej. Jag och greken failade som fan på allt! Vårat bröd fick vi slänga, för det var tydligen dåligt. Och våra choklad-grejer såg allmänt missbildade ut...

Sedan gick vi i kylan, minst flera mil, till matsalen! Gott med mat :P

Sandras personliga assistent fick mata henne, eftersom hon är lite efterbliven :)


När jag kom hem så gick jag och jävla suss promenad. Blä, kallt och jävligt. Nu ska jag nörda vid datorn! Sen ska jag käka lite kanin-mat.

IKVÄLL ÄR DET DESPERATE IGEN! WOHO <3 Jag ska göra min fina cocktail som består av räkor, avodaco och majonnäs! jag älskar majonnäs....  :$


En timme för tidigt...

Jag vaknar upp, och tror att min buss går om en kvart (kl är 07:30, bussen går 08;45) men jag tror att klockan är 08.30. Så jag får lite panik och skyndar mig upp. Morsan kommer in med en macka, men jag slänger den åt helvete för jag har inte tid med nån jävla macka. För jag måste hinna sminka mig och hitta kläder. Jag är rädd att komma försent så jävla mycket, för är livrädd om mitt studie-bidrag. Jag är en fattig jävel. Har satt sprätt på allt jag har på vin, öl, cigg & kläder.

Hursomhelst så upptäcker jag nu att det är över en timme kvar, och inte en kvart. Känner mig så jävla onödig. Skulle nästan kunnat legat och sovit nu för bövelen!?

Hahah, hörde nyss en duns. Det var katten som hoppa rätt in i mitt fönster. Smart katt de där.
Öppnade fönstret och släppte in han nu. Han ligger typ på mitt huvud nu :) puss.


Old picture på en revolterande 14-åring...


döden

"jag är inte rädd för döden. jag var död i 13 miljarder år innan jag föddes, och det var inga problem alls."


Sandra är så trevlig...

Sandra hånar min "morgonrock-tofflor-vin-i min ensamhet-på en torsdag"-kväll....

Sandra säger:

brb, ska hämta min morgonrock, mina tofflor och mitt vin

Lina säger:
hahahaha

Lina säger:
gör du narr av mig slyna?

Sandra säger:
ja

Lina säger:
Du är bara avundsjuk

Sandra säger:
lite_ vill också vara tragisk

Lina säger:
Du har ingen röd fluffig morgonrock, inga hello kitty-tofflor, och inget jävla vin

Lina säger:
Grekjävel...

Sandra säger:
jag har en röd med hjärtan, monsterofflor och finvin i hyllan jag är mkt mer HC

Lina säger:
HC in my ass

Sandra säger:
haha

 

DEN BRUDEN ÄR INTE HC NÅGONSTANS!!! :(

se själva...Fläskar på donken, och kissar på gatan och ser mongo-glad ut.
High class?


Little Irsta

Nu sitter man här och fönar håret. Har duschat. Ska väl sminka mig snart (hahaha) Så slipper man det på morgonen...

Får se om man stöter på Terror-Ted i helgen, hahaha

Bild från i fredags... Jag till vänster, Maya, Hutta, Brutality...


Charmaine

Vaknade nyss, klockan är halv 12 typ... Segt. Har iaf bestämt med Suss att gå promenad, för mäklar-jävlarna kommer hit och ska kolla nåt med huset. :(

Får se hur långt vi går! Sandra har ju joinat bantar-tävlingen nu också! Så det står sammanlagt 400 spänn på spel för mig nu! Huh. Dags att sätta igång. Blir sån där äcklig kanin-mat idag och promenad. Satan i gatan vad tråkigt. Blääääööööö.

Ska gå upp nu typ, fräscha till mig lite!





längtar, längtar, längtar, längtar, längtar, längtar, längtar :D


R

Du är helt sjukt otroligt jävla underbar! finner fan inga ord. du vet vem du är!

Nu ska jag sova. Känner mig lycklig! Ska läsa min bok först. Naaaaaait

Av Mickis

"Saknar mina sötungar dock. Och Irsta-gänget. Linas hus är sålt nu. Blö. Kommer bli så jäävla tomt utan Lina i Irsta. Hon är Irsta-Lina ffs! Nu blir hon liksom.. Skjutbanegatan-Lina. (haga-lina..) Klingar inte ALLS lika fint. Men det är väl så det är. Nu är det bara jag, Suz och Hanna kvar i Irsta. Längtar härifrån verkligen."

NÄ! HAGA-LINA KLINGAR INTE ALLS LIKA FINT!

Hahahah!

Herregud så ledsen jag blir nu :( seriöst. vill inte. Och blir dessutom rörd av meningen "kommer bli så jävla tomt utan Lina i irsta, hon är irsta-lina ffs!".

Kanske borde gå och gräva ner mig nånstans?

blir duschen så länge iaf...
hejdå


Hmmm?

Har precis käkat pizza. Känner mig som världens sunkigaste brud. Ska strax duscha. Har flottigt hår. Mjukis-kläder. Gammalt smink som blivit grått.. uöösch!

Imorgon tror jag att jag är ledig? Hope so. Ikväll blir det MSN lite grann kanske :/ och läsa lite bok samt kolla film kanske framåt natten?

jag känner mig depp.


Busar med Balto <3


Ligger bland annat på golvet och busar med balto :P


Hemma

Vissa stunder saknar jag dig så mycket att det gör ont.



Kom precis hem från farsan och balto! Vi kollade fotboll, drack groggar och käka revbensspjäll. Riktigt manligt! Jag gick långpromenad med Balto och städade i hela huset också. Duktig tjeeej!


Sura.

Åker till pappa & balto idag. Ska vara hundvakt <3 Balto och jag ska busa hela dagen! älskar mest!

kommer hem imorgon.. see ya fuckööörs

Mmmm


Partey.

Fortfarande irriterad över igår! Moget av en jävla vuxen karl att vilja spöa ner en 18-årig brud? fan vad häftig du är. Skulle fan ha puttat dig lite hårdare så du ramlade ordentligt och slog i bakskallen eller nåt.








Gubbjävel?

Jag och Sandra käka hamburgare på donken. En jävla gubbe och hans kompisar (50 + eller nåt?) sitter och komMenterar Sandras tuttar. Jag vänder mig om och säger åt dem att ge fan i hennes tuttar. De fortsätter, och jag säger åt dem igem att ge fan i hennes tuttar. börjar äta igen, sen hör jag några kommentarer till, så jag kastar min mugg med vatten i gubbens ansikte, han flippar ur och kastar hans mugg med cola över oss. Som tur var missade han rätt bra, så de kom på sidan, men jag blev galén iaf och reste mig upp och puttade till gubben. Han flipppar ur igen och gapar "Rör du mig en gång till så kommer jag slå dig så hårt så du inte kommer kunna gå eller le på en vecka". Jag förklarar som det är, att  50+ gubbar ska ge fan i att spana in 16-åringars tuttar, och han fortsätter i kaxa, så jag puttar honom igen, så han vacklar bakåt, så han kompis rycker in och säger åt oss... blablabla.. puttar lite till... är ett jävla liv. En kille på stan som ser alltihop kommer fram till mig och säger att jag är "en tuff tjej!" hahah.. han tyckte jag var ball som vågar försvara en kompis!
Orkar inte berätta detaljerat.... men vi bråka, jag putta gubben några gånger, han hota med stryk.. jag är full. hejdå. sova.

ARG :@:@

Öl.

Nu ska det drickas öl. Med greken & mickis!






skolfotot kom, haha :) min lilla klass..

This will be the day.

Sitter och dricker vin. I min röda morgonrock. Och röda tofflor. En torsdag. helt ensam. Ser tragiskt ut. Tyckte mamma. Har även pratat lite i telefonen, och målat naglarna! mycket trevligt. Ska strax dra och lägga mig. Om ett tag. Imorgon är det fredag. fredagar gillar vi! eller hur grek-äckel? :)

 


Jag saknar dig.


Dagen såg ut såhär...

Snyggaste jäveln i stan...




Greken är lika sexig som vanligt. Jag äter banan och ser lite sådär.. mongo-porrig ut?



Greken testade De palma-jacka. Hon blev lite förälskad.


Jag köpte lite fjortis-kläder...


Dagens Citat.

Lina: (går in mot bänkarna... backar ut..) "Oj! Du kanske skulle gå in först... Fatzo."

Stalin: (skriver början på novell...) "Det var en kall höstdag. Snarare kväll."


Träffade morsan på stan. Köpte ett bälte, ett linne, vin och hamburgare, sen gick jag tillbaka till skolan. Nu sitter vi här och väntar på att spanskan ska börja, tydligen något stort prov. Illa. kan inte ett skit. men men.



Den som lärt känna människors ondska blir djurvän


Don't leave me this way

Jag känner mig utan kontroll just nu.


Things would never be the same again

Vad finner man på dörrjäveln när man kommer hem? Drar ner mitt humör ordentligt. "SÅLD". Är verkligen kört nu!



blåabraxer

Jag i min nya jeans. über-tjusig!
Alltså, jag vet att det inte är nån stor grej med ett par jeans. inte för er. Men för mig är de det! Hahah

Something has gone

Har packat upp varor och lagt i kylen, samt matat katten med skinka och potatissallad. Känner mig duktig!

Den här dagen har varit bra! Först hade vi livsmedelskunskap, och då fick vi baka bullar! Då har man lärt sig det, hade ingen jävla aning om hur kanelbulle-tillverkning går till.

Sedan var det dags för lunch. Jag och Sandra orkade inte gå till matsalen, så vi tog bussen dit. Var typ 1 hållplats imellan, höhö. Sedan åkte vi tillbaka, och så gick vi och kollade på kläder, i brist på annat. Jag köpte som sagt ett par blåa jeans. Sandra köpte nåt vitt...

Sedan gick vi till skolan. Bullarna var klara, men vi orkade inte äta nåt, så vi satt på helgon och kollade på fula människor. Hände inget mer, så vi gick till bussen efter nån timme.

Så ja, nu är man hemma. Är trött! BTW!! De som jobbar på restaurangen vi jobbar på ville inte ha oss kvar! De tyckte att vi var jobbiga. Så blir inge mer restaurang på ett tag! YEAAAAH! glad som fan.


Bakade bullar i klassrummet.
Beatrix är duktig. Jag med.

Greken är söt som en liten kattunge.....


Tiger Army in my heart!



RIP

Richard har dött. Så jävla tragiskt :( vila i frid.





Jeans

Jag handlade nyss ett par blå-jeans! helt otroligt... Har inte haft blå-jeans på 6 år typ. Märkligt...


Lite musik.

 En av favoriterna inom black & NSBM;

Absurd och Carpathian Forest


Nightmare.

Jag har ju nya sömntabletter, och en av biverkningarna är hallucinationer och mardrömmar. Snacka om att jag hade en läskig natt! Vet fortfarande inte om jag hallucinerade/drömde för det var så verkligt, och jag vet att jag sprang upp så...?

Hursomhelst, så låg jag i min säng. Hade lite svag lampa på. Min persienn vid fönstret är inte nedrullad helt och hållet, utan är en glipa. Plötsligt får jag en obehaglig känsla av att något eller någon iaktar mig, så av ren reflex kollar jag snett uppåt mot mitt fönster och ser en man med en pistol stå i fönstret och rå-glo på mig! Jag får panik, och tror han ska skjuta mig genom fönstret, så jag springer ut ur mitt rum medans hjärtat slår i 920... Står kvar i hallen, och hör sedan en jävla skottlossning så jag springer in i ett annat rum och låser dörren och får lust att gråta lite.

När jag sitter där börjar jag fundera. Det här är inte verklighet? Jag tog sömntabletter, med speciella biverkningar. Närmar mig försiktig tillbaka till mitt rum. Ser ett skotthål, som är där endast några sekunder, som senare försvinner bort bara.

Är yr och dåsig i huvudet, och tänker att det hela bara var en sjuk hallis eventuellt en dröm? lägger mig i sängen igen. Men har inte en god natts sömn, ligger och nojjar mig som fan för den mystiske mannen med pistol :(

Kanske därför jag sov så jävla bra idag när jag kom hem?!
Läskiga sömntabletter må jag säga...


Goodnight sweetheart, goodnight

Duktig man är som lyckades somna direkt när man kom hem. Har sovit från 4-7 tror jag. Kommer antagligen ha problem att sova inatt då? Jävligt onödigt gjort av mig. Men är helt sjukt sliten efter en jävka restaurang-dag. Den tar på krafterna!

IKVÄLL ÄR DET DESPERATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Trash-kockarna

Idag mötte jag Sandra på stan. Som vanligt, fast lite tidigare. Det var kallt som fan idag. Sjukt. Var helt frostigt, och kom rök när man andades. Känns verkligen att vintern börjar närma sig nu. Tycker jag iofs inte är så jävla farligt, har haft lite svårt för solen ibland.

Vi drog till restaurangen, var ju taggade som fan haha. Bytte om, fick lite frukost sedan ställde sig jag och greken och skärde i tomater, gurkor, "lukar", sallad och paprikor. Vi lyssnade på radio också. Det var en metal-radio! Höhöh. Sedan fick vi uppgiften att göra köttfärsbiffar. Var en stor jävla hink? badkar? med mald, rå köttfärs. Blodigt. Fick fan nästan kväljningar. (okej, jag är lite fjantig när det gäller rå köttfärs..) Tror fan jag gjorde 250 biffjävlar. Var sjukt äckligt, och sjukt jobbigt. Kan säga att det var oglamouröst! Fick skäll också för jag tydligen inte gjort rent en bänkjävel ordentligt. blev sååååååå irriterad.......

"Vem vare som kasta?! Köks-turken kastade köttfärs på din mössa"

Jag och Sandra gick och längtade till lunchen hela dagen. Sen när det äntligrn var dags vid ett-tiden så hets-åt vi verkligen. Var buffè, så vi lastade på som fan. Hade greken haft en grävskopa hade hon använt den! Var så satans gott! nam-nam! Var äppel-paj till efterrätt. Snacka om att vi var äckligt mätta efter. Gick ner på stan och kollade på kläder. Jag köpte en tröja! woho! Tyckte om den. Och jag som nästan höll på att ge upp hoppet!
Mötte även på Suss, tog bussen hem med henne. Fast jag var oscoial som vanligt och lyssnade på mp3;n och pratade inte med henne. Vilken jävla typ?!

 


Duschturken

Duschade. Det var äckel-lina. Känns skönt nuee. Nu luktar jag persika :)
Har även på mig min röda, fluffiga morgonrock.


Tears on my pillow

Nu var tydligen huset sålt... Jag blev så ledsen så jag inte fick fram ett ord. Finner inga ord...förutom hejjjj stilnoct

Merry-go-round

Gjorde godaste mackan. Mmmm.. med dina favorit-ingredienser på, greken ;) hahaha.

Det är fan stört att jag inte har lust att sitta vid datorn något mer nu bara för en viss herr R har loggat ut. Ska ta sömntablett, läsa min nya bok och somna. haha. Galet men så är det!

Först ska jag gosa lite med katten, trots att han är så anti mig. Sen blire sängen och tropisk juice <3 nam-nam! Imorgon ska jag upp extra tidigt, till restaurangen!

adjö


Broken hearted melody

Har precis duschat... Nu vet jag inte vad som händer. Hämtade ut mina sömntabletter och köpte piercing idag iaf, så något har man fått gjort.

Känner mig nedstämd...
Vill bara att du ska vara glad :(


Vuurreee

Nu ska jag fixa lite korv me bröö, för jag och Sandra har tjatat om det hela dagen! haha. Sandra har fina beskrivningar efter fotbollsmatcher. "ahhh de bara rinneer!!" haha.

Sen blir det plugga lite grann kanske, om jag pallar. Skippar promenad med Suss.


Jag och katten, han heter Kristina.


Skolan

Jag och Sandra har vart på stan på rasten. Apoteket, köpt piercing, köpt ett gosedjur.. jag glömde en sak hemma så jag är arg.. ska ha engelska nästan 2 timmar sen. så satans tråkigt. längtar hem till sängen :) soooova!


I don't like mondays

Ja nu var man uppe tidigt igen. Hatar det. Ska gå till bussen om 20 minuter. Kommer försent som vanligt. Vet inte vad jag ska ha för kläder på mig. Luktar gammal apa. har skitigt hår. Måste köpa ny piercing och ny hårfärg. har blond utväxt. skitfult. Jag har 2 öl i kylen, jag vill ha dem. Jag vill inte gå till skolan. jag orkar inteeeeeeee.

If you could read my mind

Har tydligen prov imorgon. Om rymden. Jag vet fan inte mycket om rymden kan jag säga. Jag och Emelie har haft våra filosofiska nätter när vi försökt klurat ut rymdens hemligheter, under långa natt-promenader.. utan resultat. Har läst lite i min bok här. om rymden. Fattar verkligen inte ett skit. Men orkar inte bry mig heller för tillfället.


Känns ganska konstigt allting? Fattar inte? Tycker det är rätt dåligt.


Nu ska jag gå och lägga mig. Finner ingen mening i att vara uppe. Värdelöst.


Handlat.

Var husvisning igen, de här köparna var rätt säkra på de skulle ha huset. Vill bara ut och mörda.

Vi drog och handla på maxi. Jag ska äta god mat ikväll. Måste tröst-äta lite. Orkar inte en ny vecka i skolan igen, fyfan alltså. Skit just nu. Ska ta en stilnoct och lägga mig tidigt ikväll tror jag.... är så satans tjurig.


Seriösa Klubben

Vi har döpt oss till "Seriösa Klubben", för oftast är vi ju så jävla seriösa.



Nerds.

Jag sitter här, och äter en jävla paj. igen. Är ganska slutkörd, även om det blev tidigt igår!

Kvällen igår tillbringades hos emelie med suss och emelie. Var bara vi 3, men det var ös ändå!

Vi gjorde våra "musik-videos" som vanligt! haha. Förstår om folk börjar tröttna snart, men vi tycker det är roligt att titta på oss själva när vi hoppar runt så jag lägger upp skiten ändå. ingen tvingar er att kolla :)

I nyaste videon bjuder vi på "Grease", "Spice girls", nån metal-låt och "Tina turner". Ska fixa upp den strax!

Visning på huset idag, igen. Så vi drar iväg till hälla och kollar lite. orkar inte lekparken, haha. Men ska nog köpa en bok jag vill ha, sen vettefan.


Inte ens kl 11...

Här åker man hem innan klockan ens är 11, för att man vill prata med sin favorit Ralle, sen är han inte ens online! Jag dissa mina kompisar som ville gå på Bill & bob, pitchers och Oliver Twist. De skulle dra hem runt 2-3 kanske. Men jag Tvärneka. För jag ville hem till min fina. Men ja, han är inte online så.. Jag får väl äta paj och dricka fanta. hejdå!

Regn

Det regnar. Som fan. Är sjukt opeppad inför ikväll. Suss kommer strax hit med mitt vin. Ska dricka vin & öl, sedan ta bussen till stan och åka till Emelie. Min kamera är cp.

Blir inte alltför sent ikväll. Är som sagt inte taggad överhuvudtaget, skulle nästan hellre vilja sitta och mysa framför datorn med min favorit. Men ja, det blir inte sent ikväll. Tror jag skippar krogen, sitter nog bara hos Emelie ett par timmar. Ska logga ut nu.

Till Ralle; Du är finaste & bästa! Hoppas du blir glad igen snart! kommer hem ikväll så kan vi "cama" och prata hela natten :) haha! PUSSS!!

Enköping

Drog ut på krogen och tog några öl på Blue Moon Bar, sedan gick jag och sandra på bussen till Enköping. Va där kanske 2 timmar, sen spåra allt ur, slutade med polis och ambulans. slogs med stekpannor och jag vet inte allt? Härja på bussen hem, var riktigt kul. "Kan ni vara tysta, jag försöker sova."... "VI ÅKER BUSS!" haha.

Sandras pojkvän jens skjutsade hem mig och jag käkade mat sen sov jag.

klicka för att förstora..

.


Enköping & 804


Enköping

Jag & Stalin drar till Enköping ikväll. Nu ska jag ner till Blue Moon Bar och ta en öl innan. Jag skjuter upp min "vita helg" tills nästa helg. Duktig jag är :(

Thyrfing för helvede!



Jag sitter och lyssnar på Thyrfing i skolan, ingen ser ut att tycka det är speciellt bra. Greken lyssnar på Ultima Thule.

Skolan.

Sitter i skolan nu med Sandra. Hon har bjudit på köttbullsmacka, haha. Det var jättegott. Grekjävel. Så jävla nice att ha egen dator i skolan. Ska strax gå ut och röka. Sen vet jag inte vad det är för lektion, det visar sig. häjhäj

Skynda!!!

Helvete vad bråttom jag har. hejdå

Elizabeth Bathory!

Hon är möjligtvis den mest kände kvinnliga seriemördaren i historien och kallas för "Blodsgrevinnan" och "den blodiga kvinnan från Čachtice", efter slottet nära Trenčín, på den tiden i Kungadömet Ungern där hon tillbringade större delen av sitt vuxna liv. Báthory-familjen är känd för att ha försvarat Ungern mot det Osmanska riket.

Efter hennes makes död anklagades hon med fyra medbrottslingar för tortyr och mord på flera hundra flickor och unga kvinnor, med ett vittne som uppskattar dödstalet till över 600, men hon dömdes bara på 80 punkter. År 1610 fängslades hon i slottet i Čachtice, där hon blev kvar tills sin död fyra år senare.


Bra låt.


kepsen...

INGEN GILLAR KEPSEN!!!! :(


MSN med Sandra


Sandra säger:
men då har vi alltid thule musik och keps och en sverigeflagga
Lina säger:
JAAA.. fan att min eddie keps är borta
Lina säger:
annars skulle jag haft den

Sandra säger:
:(

Lina säger:
hahaha

Lina säger:
DU ÄR PRECIS SOM RALLE.

Sandra säger:
bondlläpplina

Lina säger:
han gör också så ":("

Lina säger:
om jag pratar om kepsen

Sandra säger:
hahaha!


"Ja, jävligt smart.."

Lina säger:
jag är rätt smart faktiskt. en smart tjej

Sandra säger:
Ja, jävligt smart..

Punkt punkt..  klingar lite sarkasm och ironi där. haha


Mongo.

I morse blev jag väckt av Balto, som var på besök. Under tiden jag sminkade mig försökte han bita mig i fötterna, sedan tog han min strumpbyxor som jag skulle ha på mig, och sprang iväg Sprang efter, och han sprang runt bordet 14 varv. Var sjukt stressad, bussen skulle gå om typ 10 minuter. Hade verkligen inte tid att jaga strumpbyxor. Jävla hund. Men du är söt ändå min älskling <3

Sedan mötte jag grekiska föreningen på stan. Vi gick in och hade svenska-lektion. Sedan gick vi på stan. Jag handlade en tröja, samt en kedja så jag kan hålla koll på alla mina nycklar, haha. Är sämst på alla hålla reda på nycklar. När man kommer hem från krogen, sent en vinternatt och upptäcker att dörren är låst, ingen är hemma.. Och så står man där. Sen brukar mp3-batteriet ha dött, och ciggen & ölen är slut, som om det inte vore nog. Aja, hursomhelst så mötte vi Emelie & Natalie sen. Vi kolla runt lite i affärer. Provade fula kläder. Sånt kan man ju roa sig med. Sen blev jag och Greken hungriga på Subway. Vi älskar subway. Så vi köpte, sen satte vi oss och käkade i en trapp. När vi satt där såg vi två som stal något, och kutade ut ur affären med expiditen efter sig. Det tyckte vi var jätteroande. Fan va de sprang. De små tjejerna :)

Sen gick vi till skolan igen, och hade provjudendomen. Gick åt helvete. Får göra omprov... Sen fick vi äntligen våra efterlängtade bärbara datorer! wohoo! Så jävla nice. Sen avslutades dagen med spanska, som jag var duktig och gick på. Jag och Sandra blev trötta/flummig/lättroade/dryga och satt och fulade oss hela tiden. Fan va mongo du är grekjävel.

Spana in mongo-greken!
1. Greken rik. 2. Greken dregglar med yoghurt. 3. Greken lycklig med kycklingmacka.


Efter skolan drog vi mot stationen... Jens hämtade upp henne och jag gick till min buss och väntade på min bussjävel. Såg en jätteskumm kille som gick fram & tillbaka på en trottoarkant med en jätteful ryggsäck och gjorde konstiga ljud. Blev lite rädd faktiskt.

När jag kom hem mötte jag Suss, och vi gick våran runda i byn. Ca. 30 minuter. Sen kom jag hem och käkade. Nu sitter jag här och ska fortsätta rensa igenom mina "best of"-album.


Sandra demonstrerar henne & hennes pojkvän i gårdagens sexställning. Jag fatta ingenting av hennes ritning.




Min "Närvaro-rapport". Mycket bättre än på många år. Grön är närvaro, röd är oanmäld frånvaro. Gul är anmäld frånvaro. Tror jag hade ca. 3 % anmäld frånvaro, och 25 % oanmäld frånvaro :( Men det är bra för o vara mig, jag lovar. (Y)

(Älskar att de skriver "Caroline Lina Mortensen", eftersom jag vill heta Lina istället.)






RSS 2.0