ROY!

Jag och Suss drog ut på krogen. blev en lyckad kväll! oliver twist & pitchers.






http://www.youtube.com/watch?v=g8iLsLjJshE


träffade ROY! hahahh...

Oliver Twist.

Hmm... Igår blev jag sådär jättefull som jag bara lyckas bli ibland. Det slog helt slint i skallen, minns inte mycket alls. Tack vare min video så blir jag påmind lite. Vi satt i vasa och drack, sedan under tunneln, sen var alla borta, jag skulle möta Tobbe, vi tappa bort varandra på Pitchers, polisen kom och hällde ut mina öl, jag har vart på Oliver Twist och kollat på nåt band, samt hällt öl på någon tjej. underbart. Minns inga specifika detaljer. eller jo, minns också att min tändare var borta, jag var helt förkrossad samt att jag åkte taxi hem...

 Är nå strul med uppladdningen? får inte upp den...("får inte upp den.")
eh så ja...vill ni titta så;

http://www.youtube.com/watch?v=SDrZX40gbZY

 

lite synd dock att ljudet försvinner på vissa ställen. några fina kommentarer som inte kom med såg ja..


Disco-bowling på Strike!

Var med klassen och bowlade, var jättekul. Roligare än att plugga iaf :)



Började med att skriva in namn. Jag var då Dansken.



Vi sätter igång. Dansken vs. Thai



Thai leder med 26 poäng... inte okej...



Då kommer den Danska vreden fram och jag kommer ikapp, och ligger endast under med 1 poäng.




det är snyggt där inne, men det spelas skitmusik.





matte...thai också trött..

 


Det är såhär det funkar.


Jag?

Det är jag!! Typ nästa Nemi.


Spanska.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Klockan är nu strax efter 5. Är helt slut. Blev sur i morse på bussen också, då jag upptäkte att jag glömt både mp3 och mobil. surt. Dagen börjades med svenska-lektion där vi intervjuade varandra och sedan läste upp det för klassen. (gillar inte att snacka inför klassen..) Sedan skulle vi skriva en presentation om oss själva, och ge till läraren. Jag nämnde såklart att jag gillar black metal och MAT i alla dess former. Speciellt vitlök! haha. tjåkkiz!

Sedan var det dags för lunch. Det serverades pasta-sallad, som vanligt. Den är riktigt god! Tar väldigt många slevar vitlöks-dressing. namnam. Fanns också panerad fisk med remouladsåss samt pannkaka med grädde&sylt. Kanske ingen viktig information, men jag skriver vad jag vill, det är min blogg. :@

Sen hade vi klassråd. Höll nästan på att bli utsedd till sån där klassråds-representant. Fick panik. Men det löste sig. Nån annan jävel som blidde det istället. Sen hade vi religion, kollade på en sjuk film som innehöll en massa jävla våld. Folk som slår på folk. Med alla möjliga tillhyggen. Grejt! Jag gillar våran lärare, han är cool.
Thai får massa jävla ryck? Var helt tyst  klassrummet, sen helt plötsligt början hon as-garva. Inte så diskret heller. Jag tyckte nog nästan det var lite pinsamt. Rätt ut bara sådär. Svårt att förklara. Ni skulle vart där.

Sen hade vi spanska-lektion. Thai blev lite osams med läraren. Tyckte för övrigt spanskan var rätt kul, dock hade jag lite svårt med uttalen. Några som skratta åt mig :( haha. Sen fick vi äntligen sluta. Tog bussen hem. Nu är jag hemma. Ska sjunga lite. adjö.

MMMM! AAA!


Falukorv.

Jag ligger just nu och äter falukorvs-macka med ketchup. Klockan är prick 8.00. Jag är trött och mosig i huvudet. Ringde nyss hem till Annika, var någon annan som svarade, fast jag trodde det var Annika. Så man börjar prata på om en massa, ni vet hur det kan bli.

Ska iväg till skolan om 45 minuter. Jag har fått ett busskort. Wey! Idag är det matteprov. Jag vet redan att det kommer gå åt helvete så. Har inte räknat matte på 2-3 år, har glömt bort hur allt fungerar.

Jag ska nog ta ut pengar från mitt spar-konto och åka till Stockholm med Sandra. Vi ska handla kläder och gå på rockbar. tufft.

När jag vakna nyss låg katten och sov brevid mig. Det har verkligen sin charm. Söta kattjävel. :)



Kinamat med Thai

Tog bussen kvart över 8, fick vänta på thai ända till 9. Började klockan halv 10. Ingen ordning alls. Hade engelska-prov, gick hyffsat. Dock blir det nog inget "MVG" gissar jag på...
Spöregnade, så vi pallade inte gå till matsalen för de är en bit att gå dit, så vi bestämde oss för att käka på Kina istället. Jag tog friterade räkor och hon tog stekt ris med kyckling. förbaskat gott! =D

slutade runt 1, då mötte jag mamma & mormor. Testade ett par svin-tajta skinnbrallor. Satt lite fööör tajt, haha. korvskinn. Fick en ny handväska iaf, tack mormor. bästa!
Sen fick jag jag lite strumpbyxor och balsam osv. tack tack tack åter igen <3

orkar inte skriva mer, känner mig sjuk.



Bibliotek & Svenskaprov

Ringde och väckte förbaskade Thai i morse, hon hade tydligen pajjat sin display. Därför hon inte hade svarat på 2 dagar. Min frustration, ilska och paranoia var alltså helt onödig. Sen fick jag skjuts av världens bästa mormor ner på stan. Stod vi började 9, men tydligen var det 10 så fick vänta en timme. Stod ute och rökte och va cool som alltid. Sen gick vi till biblioteket. Jag har fått ett lånekort! mohahah. Borde börja gå dit och låna en massa böcker och bli smart. Jag och Thai har iaf siktat in oss på att låna Tv-spel. Gratis. Helt perfekt.

Vi var på bibblan runt en timme. Jag och Anni sprang runt och letade efter vilda svampar-böcker, hahah. Har man inget bättre för sig så. Sen var det dags för lunch. <3 Fan, asgod mat ju. helt galet. Fanns hur mycket som helst att välja på. Jag hade beslutsångest i paradiset. Tog lite av varje, blev inte mätt men vågade inte hämta mer. Största nörden ever. Medans Anni lastade på så tallriken blev överfull. Hon är inte blygsam för fem jävla öre. :* Puss

Sen var det dags för nå test i Svenska. Tog aslång tid, och var hur svårt som helst. Det mesta iaf. Tror ärligt talat det gick käpprätt åt helvete. imorgon är det dags för prov i engelska och matte. MATTE! HERREGUD, jag avlider. Mitt sämsta ämne, förutom gympan. bläsch. aja, lycka till mig.

Sen var äntligen helvetet slut och jag fick ta bussen hem. Framme i Irsta träffade jag på Brutality och Suz. Vi ska nog leka i helgen. puss på det :)
Faaaan, blir anfallen av massa jävla flugor. Har säkert 14 stycken i rummet. De trivs alltid här.
nu ska jag gå och knycka min brors hamburgare. är hungrig.
på åtseende.



Majs.

Jag har en massa jävla majs-bitar imellan tänderna. Sitter här och petar som en idiot. För er som ville veta..


Fan vad konstigt allt känns. Det är sånt här som får mig att inse hur bra du var. Om man jämför liksom. Jävla svek allting.

FAN :@

JAG KLARAR INTE AV ATT SE DJURPLÅGERI! Råkade nyss se en grej, och jag skakar fan i hela kroppen. Blir så satans jävla förbannad, jag finner inga ord, vill bara ut och döda. Jag hatar djurplågeri, det kan få mig så illamående att jag kan spy. Fan också, att jag råka se den där bilden. nu är fan dagen förstörd.

Dröm.

Inatt drömde jag att jag var på en båt, och det kom in en massa vattnet och båten höll på att sjunka och jag kunde inte ta mig därifrån. Slog upp orden Faror, Havet, Båt, Simma och Springa och då har jag sammanfattat det sådär:

"
Att drömma om faror är ett mycket gott omen som utlovar framgång och tur, men du får även kämpa lite för att komma dit du vill. Desto större båt, desto större självkänsla. Om du simmar får du tur, men har du däremot svårt att springa i din dröm så betyder det att ditt självförtroende kan komma att minska."


Ni vet hur det är att försöka springa i en dröm när ni inte kommer någon vart? Tycker det är så sjukt obehagligt. Vattnet bara steg och steg, och jag ser en stege där jag kan möjligtvis kan försöka ta mig ut, men jag kommer fasiken inte dit.
Sen var det så läskigt, jag slumrade till i soffan efter jag käkat några mackor. Sen vaknar jag upp, är vaken i huvudet, men har svårt att andas och kan inte röra mig? är helt paralyserad. Kan inte prata, eller ens vifta på ett finger. Har läst om sånt någonstans, att du kan vakna samtidigt som kroppen fortfarande är i sömn. fyfan säger jag bara!


Rensar.

Jag fattar ingenting. På mit schema står det att jag ska börja FM? Förmiddag alltså? Men vilken tid exakt är det? Och jag har inte fått tag på Annika heller. Vad håller folk på med? Förvirrar mig är vad de gör! Så jag stannade hemma idag istället. Bra jävla start, "skolka" första riktiga skoldagen. men men, ska dit imorgon iaf. hoppas annika kan svara på mina sms snart?!

Har börjat rensa i huset, massa skit som måste bort inför flytten. Och sen ska det komma någon och fota huset och rummen. När jag rensade igenom gamla datarummet hittade jag min gamla mp3-spelare, blev jätteglad. var 201 låtar i, massa man glömt bort som fortfarande tyckte var bra! Så ja, det var lyckat. Sen har jag kastat en massa gamla grejer. lite sorgligt. Vill egentligen ha kvar allt, men vi ska ju flytta till en 3;a så det kommer verkligen inte få plats. Så alltså, bara spara det nödvändigaste. Jag har slängt min akustiska gitarr, jag har slängt min gamla bandspelare, jag har slängt en gammal kamera, jag har slängt min gamla dator. och en jävla massa mer. Sorligt och fysiskt jobbigt! Vill som sagt inte flytta.

Jag har jättetråkigt. Har nyss sjungit lite karaoke för mig själv, hahah...Sitter här och ylar och stör alla andra familjemedlemmar. Fast jag har så sunkigt inspelningsprogram, så är skitsvårt att få det bra.

Vad ska man hitta på nu då? Idag överhuvudtaget? Klockan är bara halv 4... fan så segt...

skål.. eller nåt...


Musikanten.

Mmm, det stämmer minsann! Jag ska göra en låt! Jag ska både skriva text, sjunga och spela. På min keyboard! Ljudet ska vara Vanlig piano, så det låter alltså som jag spelar Piano. Jag ska göra en mycket vacker låt. Har börjat på en text, sen ska jag komma på melodi. Och kunna spela skiten också, såklart. Men det grejar jag nog! Om låten blir rörande vacker och bra ska jag lägga upp detta så ni kan lyssna. Vore inte det as-häftigt?! Jag tror nog att jag är en riktig talang om jag bara tar den sidan till.
Fortsättning följer...


Vilken färg är snyggast?


Blont, brunt, svart eller rött?!

Dröm.



Jag drömde inatt att någon var efter mig med en pistol, jag blev skjuten i huvudet och dog. Ganska obehagligt, men tydligen så bådar det bara bra! Skolan kanske ordnar sig, kärlek, vänner & nöje. Lyckas med bantning, får mera pengar iochmed flytten och kan köpa massa nya snygga kläder och skor. Yey! Hope so,

Drömde en jävla massa annat också, men det börjar suddas ut helt och hållet. Synd, för det var något intressant. Men orkar inte tänka efter ordentligt. Men bättre att skriva upp drömmarna på en gång. Det blir lite som ett horoskop, det visar hur man mår och vad som kan hända i framtiden. Mycket mycket bra. I detta fall.

Vin-drickande

Igår drog jag ner till stan och mötte Emelie utanför punkt. Vi köpte cigg (jag behöver aldrig visa leg, wohoo haha. lika glad varje gång!) sedan gick vi och satte oss på en bänk i vasa. Kom en snubbe från Egypten och ville ha en cigg, han fick en och han stannade med oss och snackade skit en bra stund. Han var nice, faktiskt. Sen gick han och Emelie & jag lyssna på musik och drack vin ur våra flaskor. Direkt ur flaskera. Sedan fick vi lite sällskap av David och Daniel, som var "speedade" som fan. De lekte med en amerikansk fotboll eller vad det nu var. Hmm jaa, sånt kan man ju roa sig med. Sen tog lugnet slut, för jag hörde en väldigt bekant röst skrika "Liiiiinaaaaa!" bortifrån andra änden av parken. Det var en full suss som kom, i sällskap med Maria och en jävla massa skåningar. Skåningarna bodde i ett kollektiv, de flesta av dem var bisexuella och gillade latex&lack. Fick bra kontakt med en tjej som hette Mische, hon var jättesöt! Fick erbjudande om att följa med till kollektivet, där det fanns käk och alkohol men vi avstod. Drog till puben istället allihopa.

Blev pitchers, ofc. Stackars Maria som inte kommer in. Hon drog till löga och andra några andra kompisar iaf. Jag beställde en stor stark som vanligt. Lyckades skrapa ihop pengar till Emelie också, så hon också kunde få en stor stark. Alla behöver en stor stark. Sen satte vi oss vid uteserveringen tillsammans med de kollektiva, bisexuella skåningarna. Två personer av samma kön, manligt,  satt och hånglade. de tyckte jag såg äcklad ut och frågade om jag var homofob, vad det var för fel osv... jag sa att folk får ha vilken läggning det vill, fast jag vill helst slippa se på. Då de de att jag fick blunda, vilket jag gjorde. Sedan var det dags för läppstift. Alla tjejer i sällskapet skulle ha illrött läppstift, àla Lina. Sedan fick jag en puss på tutten av Emelie, Mische & Lee. Så att jag lägger upp en bild där jag "flashar tuttarna" rätt upp i kameran, är inte för att visa tuttarna för den sakens skull, utan enbart för jag har fina läpp-märken. Inget annat. Sen har väl ingen någon invändning mot att få se lite tuttar?!

Sen gick vi upp igen, började bli lite småkallt. Känns verkligen att sommaren börjar ta slut. (depp...fast rätt skönt med höst/vinter också.) Träffade massa trevligt folk där uppe. Jag ville ha mer öl. Gjorde av med 200 spänn tror jag. Jag och emelie satte oss bredvid 2 killar, varav en "hade flickvän"( döh, vi fråga inte ens.) och en hade glasögon och sa inte ett ljud. Han var en sån där.. hm... torr jävel? Om man får säga så. Inte nån höjdare direkt.

Ett gäng grabbar försökte lära oss hur man säger "de är chill" och gör nåt speciellt tecken med handen. Det gick inte så bra?
 
Jag och Emelie tröttnade på Pitchers, och drog till TAJJEN! TAJJEN FÖR FAN!
 Vi drack öl ute och snacka skit, etu och hans kompisar klagade på min rosa påse. "Du kommer där helt svart från topp till tå, sen har du en jävla ill-råsa påse. det ser inte bra ut." nähää??!  vem fan bryr sig om en jävla påse? Varför? Jag har ingen väska, ska köpa, men måste väl ha grejerna i nånting. Och spelar det då roll om påsen är svart, vit, blå eller råsa? sen kom thailändarna med bjällran och skaka. Eller ringklocka, jag vet inte. Då är det nämligen dags att gå. Så ja, vi gick. Jag gick till bussen och Emelie och Etu promenerade till Skiljebo. Vid bussen mötte jag morsans kompis, hon drog mig i håret. haha? inte för o vara elak, men hon gör alltid så :S fattar inte grejen riktigt.

kom hem och gjorde iordning kebabtallrik med vitlökssås. mycket vitlöksås! då snackar vi myyycket.... Brände i käften fan. Råkade ha för mycket salt på pommesfriten också. inte gott.. somna gott efter 2 cigg sen iaf. var väl en halvt lyckad kväll. mycket snygga frisyrer iaf.


:) klicka för att förstora bilderna.




Ja, detta ser ju väldigt glamouröst ut? Park, parkbänk, fanta-flaska med vin...


Kräftskiva.

Mickis kom över till mig, och vi ställde till med kräft-kalas! Käkade även räkor, och morsans svingoda västerbottenpaj. Helt gudomlig. Mickis konstaterade att pajen skulle bli hennes död. Käkadeoch drack champagne, vin, öl och snaps. Mycket mycket trevligt. Min bror blev aspackad och la sig på badrumsgolvet. Jonas hade snygg desgin på sina hattar, haha! Sedan kom Suz också. Vi tog bussen till stan vid 9. Där mötte vi Maria :) Framme i stan mötte vi upp Stalin, Hutta, Anni med flera. Askul att träffa Hutta, var skitlänge sen. Hon hade piercat kranen, mycket vackert! Började tyväarr att regna, så vi fick ta betäckning under stadshus-taket. Där söp vi vidare, träffade även ett gäng killar som var relativt roliga. Sen gick vi till Västerport, men var inte en enda jävel där. Inte en enda! så fail. haha. Plus att Maria och Stalin blev utkastade, som vanligt. Vi gjorde en insats att försöka komma in på Pitchers, men det var lönlöst. Maria och Stalin är 16, naw, och Mickis har inget leg för tillfället. Så jävla synd att de bara är 16. Bli 18 snart förfan!

Mickis och hennes kompis gick tillbaka till Västerport, medans jag, stalin & maria satte oss ute på gatan i regnet, under tak. Där drack vi öl och fulade oss. Fick sällskap av "johnny cash" och "Allan", mycket trevligt. Även om jag inte har ycket minnen ifrån det. Minn att det kom en gubbe och ville ha min kamera och ta kort på oss. Jag blev direkt misstänksam och anklagade honom för att ha en plan. Ta kameran och springa. Men han lovade att han bara skulle ta ett kort på oss. Han tog ett kort på oss, som för övrigt blev förjävla fult så det läggs inte upp. Men han var ärlig, jag fick tillbaka kameran. Bäst för dig det, gubbe lilla. Annars hade det kunnat sluta eländigt. Jag blev less till slut av att sitta ute på gatan.Sms;ade victor och tiggde skjuts. Vi fick åka med till Irsta. Maria och jag satt och fånade oss där bak.
"det är här dem coola hänger"
jag hade så jävla roligt åt de. jag tror victor och hans kompisar tyckte vi var dryga.


Det är här dem coola hänger!


Tupplur.

Har precis vaknat, sovit en liten liten stund. Schönt :) Mickis kommer om nån timme, kul kul. Jag har en vinare som står i kylen, den ska jag nog gå och ta nu. *fniss* Ska byta kläder också, så man ser lite extra fräsig ut på krogen. Får se vart man hamnar.... adjö!

Brännboll, Kubb & Grillkorv

Tog bussen i morse, mötte Anni vid punkt sedan gick vi till skolan. Kom lite försent, men det var lugnt. Gick sedan mot Löga. Där börjades dagen med brännboll, vilket jag hatar, så jag satt och rökte och var cool bara. ;D Haha. Anni fick in snitsen där ett tag såg jag. Sen blev de "kub", som rektorn sa. Anni frågade vad Kub var för nåt. Han menade kubb. Han är spanjor, och hans svenska är väl inte direkt den bästa. Jag var med på kubb iaf. Var fan kul. Sen blev det match-paus för korvgrillning. Käka två korvar med ketchup & senap. Det erbjöds även bostongurka, men den fick man lägga på med en pinne så jag klara mig. Är inte så förtjust i bostongurka heller för den delen.
"Och det här ska vara hotell&restaurang-branschen..."
Anni försökte fälla omkull en lärare. Hon är inte lite fräck den där. Det bästa av allt var, det började regna så alla packade ihop och skulle börja gå mot skolan igen. Anni försökte sig på att tigga skjuts till stan, lärarna åkte nämligen bil, så vi, enbart vi, fick åka bil tillbaka till stan! Alla andra i klassen fick gå! Haha. Fail för dem. Jag tror vi är lite lärarnas favoriter. Verkar ju så. hähä.
Tog bussen hem runt 12, träffade Maria på bussen. Sen framme i Irsta tog jag en cigg med Malin. Sen när jag kom hem käkade jag bearnaisesås. Fast katten var elak och käka upp de sista när jag gick och hämta cola. Var borta när jag kom tillbaka. kattjävel. Men du är söt ändå.
Nu ska jag sova, så jag orkar supa ikväll. Skål och hej.


            .


08:40

är klockan. Är helt jävla mosig i huvudet. Har försovit mig lite grann också, så nu kommer jag försent. Men jag och Anni gjorde en deal, jag hoppar av bussen vid hennes hus, för jag åker förbi precis utanför, sen åker vi bil sista biten till stan så kommer vi fram lite snabbare. Nu kanske Pasi blir sur. (Pasi, våran lärare. Är det finskt?)  Men så blir det iaf.
Sen ska vi gå till Löga. Grilla korv osv. Tur att Anni är med, annars skulle jag avlida. Hatar utomhusaktiviteter. (om det inte involverar alkohol då. ett par öl i vasa är ju en utomordentligt trevlig utomhusaktivitet.)
Ska dra upp nu, och käka nåt samt klä på mig. Orkar inte sminka mig så mycket så blir pilot-brillerna på.
hörs

Jag har köpt.


Jag har handlat lite idag :)


That's it.

Nu är det garanterat, garanterat kört. Jag har sagt en grej som gör att det aldrig kan återställas. Någonsin.
Jag vet hur mycket du hatar mig nu, jag vet vilken ilska du känner. En maktlöshet, förtvivlan. Det gör ont. Förbannat jävla ont. Jag lider. Men känns ändå skönt att få det sagt, efter att ha burit på det så länge. Jag har känt mig falsk. Du har sett på mig med så mycket kärlek, i mina ögon har det varit tomhet. Du har gett mig så mycket, jag vet, du har inte fått mycket tillbaka. Men jag kan inte hjälpa hur jag känner. Förlåt.
Snälla, var inte ledsen.
Du förtjänar någon som älskar dig på riktigt! Som förstår sig på dig, och älskar dig för den du är. Jag är inte rätt person för dig, och har egentligen aldrig varit tror jag. Även om vi haft våra bra stunder, jag har massvis med små minnen, så har det aldrig varit helt rätt och slätt lyckligt. Inte från min sida iaf. Jag är i sorg också. Men det går över. Tror att det detta var det bästa, annars drar vi bara ut på allt.
Jag vet att jag är ett svin, och du är en bra människa. Jag önskar dig all lycka. Vet att du förmodligen aldrig någonsin kommer läsa detta, men tro mig. Jag önskar dig inget illa. Även om jag gjort dig sjukt illa. Förlåt för allt. Ta hand om dig.

Upprop!

Då kom man precis hem. Första dagen i skolan idag, eller ja, skoldag var det ju inte. Men var upprop och information och andra grejer.

Lyckades hitta dit, en bra början. Gick upp och satte mig, sen samlades alla och vi fick säga vad vi hette och var vi bodde. Var kanske 10-15 personer. Sen var det enbart HP (Hotell&Restaurang)- gruppen som skulle vara kvar, då var vi typ 8 personer kanske. Så det är typ hela min klass. haha, fult. Men jävligt skönt ändå med så litet. Tycker jag.
Eftersom jag bodde i Irsta, så kom en tjej som hette Annika fram till mig och sa; "Om du bor i Irsta, så borde du känna Maria och Stalin." Och det gör jag ju :) Så vi började snacka sen gick vi ut och tog en cigg. Vi hade sjukt mycket gemensamt, kom väldigt bra överens och var lika i sättet. (inga detaljer, haha.) Sen fick man snacka enskilt med rektorn, och jag fixade ett busskort.

När allt det var klart så gick jag och Annika och käkade sallad på Chicco. Asgott. Tog kycklingsallad med guacamole och vitlöksdressing. Såklart, haha! ingen tvekan där inte när personalen frågar "vad vill du ha för dressing till?". Jag säger "vitlök" innan de ens hinner säga klart meningen. Mmmm.... Sedan kollade vi skor. Vi letade allvarligt talat efter träskor. Men det finns en bra anledning till det. Enligt skolan så är det mest praktiskt, för de är smidiga att ta av sig om man spiller varm sås på foten (hahah?) plus hårt skydd på ytan om man tappar nåt läskigt köksredskap. Rekomenderat var det iaf, så får se om jag vi köper träskor eller nå andra dojjor.

Fick även kika på våran kock-uniform! Ska till och med ha kockmössa! haha! Så jävla fränt!

Vit jacka, vita/rutiga byxor och hatt. Soooo sexy, so damn hot!


Inom denna utbildning kan jag bli;

  • Hotell-receptionist
  • Kock
  • Servitris, med mera...

Nästa år kommer vi att få åka till Spanien en hel månad! Så jävla kul :) Typ arbeta på dagarna och supa sig redlös på kvällarna. eller nåt? haha! Jag & Annika smider redan våra planer... Kul att lära sig spanska, kan inget annat språk förutom svenska och en del engelska så. Efter utbildningen är det lätt att få jobb i Spanien. Så vem vet, jag kanske bosätter mig i Spanien om 3 år? Sandra säger att hon vill haka på då! lätt!

Imorgon ska klassen till Lögarängen och grilla korv och leka. Hakar nog på, fast jag inte har vidare lust. Hade en idè om att ta med vin, då blir det garanterat roligt, men känns inte som lärarna skulle gilla den idèn lika mycket som jag?! Öhm, jaja. Får väl skita i det. Ska ändå supa på kvällen ändå så. Blir kräftskiva förfään!
hörs.

Jag står och beundrar mig inne på skol-toaletten.

Och här till höger ser vi min nya lilla söta vän ANNIKA! =D take a look!


Uppdatering...

Lina den fantastiske is out of the house in 5 minutes....
Nu är jag sminkad, påklädd och redo. Fit for fight.
Hoppas man träffar en massa massa söta barn.
hörs.


Då var det dags...

Då var det dags. Domedagen är här! Kan inte få in det i min lilla trånga skalle. Klockan är nu 07:30. (07:30!!! Så tidigt har jag inte varit vaken på flera år.... typ.) Ligger här i sängen och är vrål-kissnödig, men vill inte gå upp ur sängen. Så varmt och skönt och gosigt här. Men senast om en kvart måste jag gå upp och duscha, borsta tänderna, hitta kläder, sminka mig och eventuellt slänga i mig nån limpa med vitlökssalami. höhö... Vet inte vad jag ska ha på mig idag. Blir alltid sådär töntigt nervös när jag ska till ett nytt ställe. Har letat på Eniro också efter adressen dit. Klart man blir panikslagen när man inte vet var skiten ens ligger... Känns i kroppen som att allt kommer bli fail idag. Det kommer hända nåt som inte ska hända... Nä, nu är klockan 34, men ska gå upp ändå. För att gosa lite med katten. Hoppas han kan ge mig lite pepptalk. Jag återkommer senare under dagen.
tja.



Pommes, melon, skor


Vi kan börja med att säga att Suz var cp. Det är verkligen det första jag måste tillägga.
För vi skulle ta samma buss till stan. Slynan ska komma hit, men der gör hon inte. Klockan
hinner blir typ tjugo i, den går kvart i. Skickar frenetiskt sms; "VART FAN ÄR DU SLYNA?!"
flera på rad till och med, Sen till slut får man svar.
"Jag står vid bussen."
Kunde inte idiotjäveln ha sagt det då? Så vi slapp missa bussen?! Fick vänta en timme.
På nästan. Cpdrygt. Hade jobbiga högklackade skor på mig, så på grusplanen över mot busskuren
så höll jag på att ramla och stuka foten. illa illa. klanterier.
Gick på bussen, sedan in på H&M, hittade en jacka jag blev kär i! köpte den, 300 spänn. Sen kollade
vi vidare runt i alla affärer i hela stan typ. Inne i en skoaffär råkade jag träffa på min storesyster. Så vi
joinade henne och drog till pizzerian! Jag och Suss delade på pommes-tallrik med FET JÄVLA ASGOD SÅS.
Hamnade i
himlen. Jag och suss hade problem med vattenmaskinen, så vi blev jättenervösa. Efter det
fick vi vänta en timme, lite mer, på Mikis som var ölsugen.Vi var snälla och ställde upp som sällskap. Satt på västerport till 10 (fick gratis vattenmelon) sen drog jag & suss hem, men brutality stannade kvar med pöjkarna och drack bärs och tar nog 11 bussen...

Å juste. Är nog ganska klart slut med J nu. Återkommer.

Mot staden!

DAGENS MYSTERIUM!
Jag vaknar, och upptäcker att på golvet bredvid mig ligger det 2 bitar med krabba samt 3 och en halv ostbåge?
Vart kommer det ifrån?
Jag vet lika lite som ni.

----


Har precis pratat med Suss. Hon var sugen på att göra nåt. Vi är ganska fantasilösa. Dricka vin eller kolla lite skit på stan?
Blir stan. Har nyss duschat, och lagt på ögonskuggan. Ett jäva pill de där. Bussen går väl om någon timme. Känner mig rätt likgiltig till denna dag. Hoppas jag hittar nåt fint klädesplagg, då kanske jag blir lite glad.
hörs.



"God" morgon.

Jaha, då har man precis satt sig upp i sängen och slagit på datorn då. Klockan är ju 10:50, men har varit vaken sedan 10.30, då morsan och katten kom in och väckte mig. Jag är alltid extremt kissnödig när jag vaknar på morgonen, och kattfan ställer sig mitt på kissblåsan och trampar. Det var faktiskt en smula obehagligt. Mamma kvittrar nåt om att jag ska få en hemlig present/överraskning ikväll. Öhh... Jag blir nästan rädd. Får se vad det kan tänkas vara. Hon är typ yberlycklig för att jag ska börja skolan, haha. Så mycket drömmar och förhoppningar för sin dotter, som bara är en jävla lat slusk och vill glida på en räkmacka hela livet. Får se hur allt det där slutar. Jag har faktiskt blivit lite äldre och är inte riktigt en revolterande tonåring längre, så jag vill göra mamma stolt och gå klart skolan. faktiskt  :)
Förr i tiden gjorde jag i princip allt för att jävlas. Gick över gränserna ordentligt så att säga... Kunde slutat illa det där.

Mormor var nyss här och slängde över en kyckling. Inte en levande kyckling, utan en död grillad kyckling. Som jag ska äta. Jag tycker om kyckling. Kyckling är gott hur det än är. friterat, stekt, grillat, rått (?) Så det blir käka kyckling och glo på nån film på datorn skulle jag tro.
Sen då? Vad gör jag av min sista lediga dag? Gör man nåt jävelskap eller "softar" man och njuter av att göra ingenting för man ska kämpa som en idiot i skolan sen? I dunno... Jag har ångest. Jag ska tvätta håret. Det känns flottigt. Och jag har köpt nytt shampoo. Så okej, käka kyckling och tvätta håret.
Låter som ett intressant liv jag har?! oja.
Byta?


Vill inte...

  
Hur ska jag klara av att flytta ifrån detta hus? Alla minnen, det är ju här jag har växt upp. Och jag vill inte börja skolan igen. Kommer gå på med 93;or och känns inte som jag kommer passa in någonstans. Så jävla drygt.
Skriver mer imorgon, vill bara försvinna just nu.


Vill inte börja skolan. Vill inte flytta. Ångest som satan. Sömnpiller räddar kvällen så att säga. tyvärr.

Der Henker.

Jag och Emelie fotade lite :) yey!


Har vart hos ässten.



Ja, då kom man nyss hem från stan. Igår skjutsade mäklaren morsan och mig mot stan, vi gick till banken och gjorde lite ärenden, sen betalade jag ett paket och sen gick jag till bussen, och åkte till Emelie, så kallat Ässten. Vi gick direkt ut och fotade, var lite smått pinsamt att springa runt i latex-utstyrsel och nazi-hatt, folk glodde så jävligt. Men det får man ta om man vill ha lite nya snygga bilder ;D höhö...
Blev klart, sedan blev vi hungriga och begav oss mot ica och köpte asgod pizza som man bara värmde på. Emelie som tipsade. Den var faktiskt god! Var ju vitlöks-creme på så då kan det inte vara annat än jävligt gott. Vi gick även till biblioteket och hyrde film. Bland annat tjorven, haha. Så mobbat så jag finner inga ord. Men vi tyckte det var mysigt att kolla film och äta pizza.
Vi gav oss på ett försök med anden i glaset också, vilket som vanligt gick åt helvete. Glashelvetet vägrar att röra sig minsta lilla millimeter, vi blir arga och börjar skrika och håna anden.. typ. Det kommer vi väl få fan för sen senare i livet :P Man ska alltid visa respekt för andar och andra väsen sägs det. Men men, hursomhelst.. Vi gav upp och bestämde oss för att sjunga lite istället. Satt och ylade mitt i natten med emelies inspelnings-program som för övrigt har världens sunkigaste kvalité. Resultatet blev även där misslyckat. Stämningen börjar dras ner lite. Vi går ut på balkongen och röker och pratar om dåligt livet är.

Somnar på natten runt 2 möjligtvis, efter att ha gjort någon sjuk ordlek. Som iofs var rätt kul. Klockan var ställd på 10, och den ringde då och Emelie flög upp ur sängen och började bre mackor och kämpade med strumpbyxorna på golvet. Vi gick till bussen, och tog fel buss. Fick åka runt halva jävla stan innan vi kom fram till station. cpdrygt. Vi gick av och kollade kläder på Gina, New yorker, Bik bok, HM, news design osv osv osv... Men hittade fan inget som var intressant. Jävla tråkiga affärer vi har här i Västerås. Sen gick Emelie och mötte Hanna som vart och klippt sig, de skulle bege sig vidare mot en speciell affär som vi inte talar högt om.... ;) HAHAH. Emelie var på helspänn.
Jag missade bussfan med ca 2 minuter och fick vänta en timme på nästa. Mamma var snäll och kom ner på stan och gjorde mig sällskap. Vi käkade kebabtallrik med överdrivet mycket sås på Saffets, sen tiggde jag åt mig en klänning som jag hitta. Och 10-pack strumpbyxor, kan ju behövas med tanke på jag har sönder alla mina.TACK MAMMA! <3
Sen kom äntligen bussen och nu är man hemma. Sköööönt... Upprop på torsdag, jag dör.
Flytta snart, lägenheten är våran! lite ledsen...
hörs

Mäklare.



Strax kommer det en mäklare hit som ska kolla på vårat hus. Jag har fanimig ångest. Jag vill inte flytta. Kommer gråta om ett litet barn!
Vi ska eventuellt flytta till Haga, (brevid mitt ex Victor btw. HAHA) i en 3;a. Alltså ja... Blir ju närmare till stan och allt sånt, närmare till Ässten också, men kommer sakna min altan! sommarkvällarna med öl på altanen. oslagbart! Men nu är det som det är. Vi är fattiga som kyrkråttor...Måste tydligen. Fan vad hemskt.

Sedan ska jag hem till Emelie. Vi ska nog fota lite. Kommer nog ha min nya braxer :) höhö. hörs.

Allsång med Bert!

Daniel har blivit stor pojke och fixat körkort :D  GRATTIS!


Åkte först till Hälla, för att hämta mitt vin. Sedan på bussen igen mot stan. Svettades och var allmänt lökig och hade ont i fötterna. Hann precis på bussfan mot Skiljebo, hann i ca 3 minuter tro jag var på fel buss och fick panik och började nästan gråta men det visade sig vara rätt. Lyckades till och med plinga på rätt ställe! Precis när jag går av bussfan så öser det ner regn, jag tar betäckning under nåt jävla tak och står där och ser dum ut i runt 10 minuter. Sen går jag mot Emelies port, och sedan kommer Emelie. Vi åker hissen upp och sätter oss och datanördar i väntan på de andra...

Till slut kommer Stalin & Maria. Båda är väldrigt vackra som vanligt :) Vi börjar dricka vin och öl.. Sedan kommer norska laxen med jägermeister och redbull och allsång med bert drar igång! Underbart! Sedan kommer Suz, mickis och hanna. party party. Sedan kommer Sofie och Elisabet. Och till slut kommer Hansi och flickvännen Raw från Irland. Vi är en hel del i Emelies trånga lilla etta. Jag får nästan lite cellskräck ett tag, men den oändliga mängden vin dämpar ångesten.

Jag är på som fan med videokameran på allt & alla, som vanligt. Det är sånt man får stå ut med när man dricker med mig. Det hör liksom till. Kort & videos är ju sååå kul, right? :)

När det börjar närma sig kväll tar vi bussen (har dock inget minne av de) mot stan. Har för mig det är en massa krångel om vilken krog vi ska på, och vilka som kommer in och inte. (Stalin och Maria är ju bara 16... det är så man har lust att gråta lite.) Jag och Suz glider in på Pitchers, men Stalin och Maria blir nekade i dörren och snälla som lamm är suz & jag så vi går också ut därifrån och bestämmer oss för att gå till tajjen. tajjen är alltid bra. billigaste ölen tror jag också? Jag och Emelie köper en öl och sätter oss ute och röker. Stalin blir utkastad, men är smidig och smart nog att hoppa över staketet vid uteserveringen och sätter sig nöjd igen :) hahaha. så bäst. Fast när ägaren Badol (?) kommer är det dags att hoppa tillbaka. buuuus :)

Runt 12
kommer Danne och hämtar upp mig och Maria. Maria får skjuts hem till sitt hus, medans jag & danne åker hem och sätter oss på min altan. Jag dricker vin, han dricker kaffe och jag erbjuder bullar. haha. Han måste vara nykter för han kör! (grattis till körkortet buse) Jag är full & sentimental och sitter och gråter och pratar gamla minnen. Lite pinsam, ja :) Han åker hem runt halv 4 och jag tvärdäckar i sängen efter att ha ätit kokta korvar med vitlöks-kroketter. (vitlökskrydda, mängd: halv burk. för de som önskas veta.)

Nice kväll tycker man ju. (klicka för att förstora bilderna, eller skit i de.)


Allsång!


Feeezt

NÖRDARNA... haha...


Nu har man precis vaknat, klockan är 12:52... Haft en CP-natt som vanligt. Vaknar upp mitt i nätterna och tror att det är spindlar, eventuellt elaka dvärgar i mitt rum, och jag flyger upp ur sängen och börjar fäktas med täcke och kudde. Känns inte så normalt. Men så här är det flera gånger i veckan. Hoppas det slutar snart, är jobbigt i längden. Jag vill inte kriga mitt i nätterna, jag vill sova så att jag orkar med dagen... och supandet som ska ske.... Nu får spindlar och dvärgar sluta besöka mig om nätterna, innan jag blir fly förbannad. :@

Katt & jag
har nyss dragit i oss ett kycklinglår. Det var gott! Snart ska jag duscha, sminka mig & klä på mig. Så jävla tråkigt. Hatar processen att göra sig iordning. Blir galen.
Ikväll blir det Jag, Suz, Emelie, Hansi, Raw, Elisabet, Hanna, Mickis, Stalin, Maria och Sofie. Skulle vara kul om Nina kom också. (Hon är en tuff norsk.) Bara tjejer alltså. I Emelies lilla etta. Trånga balkong... Kan blir katastrof. Men spelar vi lite dr bombay så löser sig nog allt.

Happ, in i duschhelvetet då. Sen när jag är klar ska jag till IKEA och hämta vin... hörs.

...





Latex-byxor.

Fick något jävla ryck och köpte riktiga latex-byxor. Satans obekvämt, trångt och varmt haha. Snyggt som fan, men kan ju knappt ens gå? tajtaste ever. luktar kondom också... :P typ gummi eller något.
Det här blir nog "bild-material", dvs klädesplagg att ha på kort. precis som min Nurse-dräkt :P
Tror inte jag pallar en dag på stan med detta.
Men, Om jag använder dem, vilka skor passar till? tips tack.


Film.


En nyinspelning av Wes Craven's skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...

Tycker att filmen var helt okej. Ganska brutal, massa blod och grejer. höhö. Slutet var lite häftigt, om det nu ens fungerar att göra på det viset? haha. coolt isåfall....
Men har ni tråkigt en kväll så är det väl ett hyffsat tidsfördriv! tack för mig!


Anti.



  • Mjölk. Jag har väldigt dåliga minnen av mjölk. Testade att dricka när jag var barn, och jag spydde för jag tyckte att det var så jävla vidrigt. Sen dess har jag undvikit det. Tycker det är så grymt äckligt. Folk som kan ta mjölktetra och svepa får mig nästan att spy. Dock så funkar det med en skvätt mjölk i matlagning eller i oboy! Men inte rent. fyfan!
  • Kaviar. När en människa har ätit kaviar, och pratar med mig på närmare avstånd än 10 meter vill jag bara springa därifrån och gömma mig. Det är en sån unken, äcklig lukt. Skulle aldrig få för mig att smaka skiten. Bara luktar gör mig fan rädd...
  • Brun utan sol/brunkräm/brunpuder. I överdriven konsumtion! Jag måste säga HAHA! till alla er som har på en hel tub varenda gång ni sminkar er med brunkräm. Sen är ni alldeles vita från halsen och neråt, fast ni ser ut som brända pepparkakor i fejjan! inte snyggt, det går bort! Lagom mängd puder kan vara fint, eller t.ex för att framhäva kindbenen som rouge.
  • RnB-musik. Har aldrig, aldrig, aldrig någonsin gillar denna musik. Tycker bara det är ett jävla skak på röven och åmande i kamerorna! Inte så vidare musikaliskt överhuvudtaget. Visst att vissa tjejer har bra röst och kan sjunga, men just själva stilen på allt... Jag diggar det inte! Gillar inte takten, gillar inte nåt. Samma med hiphop. nonono!
  • Spindlar. Så fort jag ser en spindel, så reser sig nackhåren bokstavligt talat! Jag ryser av obehag och får hjärtklappning och skriker som ett litet barn! De är ju sååå läskiga? vem är inte rädd för spindlar? huh. Alla ben, håriga och jag vet inte allt... Inga mysiga djur precis! Har fan blivit attackerad av en argsint jäkel. Vi brukar ha riktigt feta spindlar inne hos oss ibland. jag dör lite.

     

Ge mig för bövelen!


Skulle dööööö för en McChicken&co med extra stor pommes med Garlic-dipp! Dreggel...
Hjälp?

Gammal video från Harry's!




KLICKA FÖR ATT FÖRSTORA!




Är hon ens mänsklig? Kan man vara så snygg? Jag är inte lagd åt lesbiskt håll överhuvudtaget, men fan om man såg ut sådär. Det blonda håret, tatueringarna, kroppen, kläderna... ALLT. Jag avgudar henne, snyggaste ever!

En av mina idoler...

Jag älskar den här "mannen". Så sjukt jävla klockren. Kan titta på denna film flera gånger i veckan. Jag tröttnar aldrig!Det är en personlighet jag skulle vilja ha, men samtidigt inte (ingen skulle vilja vara med en. haha) Men att ha Karlsson som polare, då skulle jag vara glad. Livet skulle ha en mening! Älskar dig Karlsson. Du får gärna bo på mitt tak. <3

En av mina fobier...



Bland det läskigaste jag sett! Miljoner vårtor som samlas på hela kroppen, och det finns inget botemedel!
Skulle detta drabba mig så är det ajöss till världen säger jag bara. Stackars dessa människor som lider av det här. Såå jääävla vidrigt.

Dessa sjuka...




Jaaaa, drömmar ja. Fyfan vad jag drömmer sjuka saker. Inatt drömde jag att jag skulle flytta till en egen lägenhet. Jippe, tänkte jag! Men sen visade det sig att min lägenhet låg i gamla Enhet 731-byggnaden vilket jag tyckte var lite smått läskigt, och jag fick panik. Blev jagad ute på en grusplan av en skäggig gubbe också. Till slut kom jag fram till en annan byggnade, där det satt en lapp på dörren: "De i receptionen är döda, välkommen in!"
Sen badade jag i vattnet, efter att ha kraschat med ett flygplan. Och det var massor av is i vattnet, och jag fick ångest och jag frös och jag kom inte upp ur vattnet.
Helvetisk natt.


Wiho!





Nu har jag lyckats skrapa ihop till presentkort på Gina Tricot. 50 spänn bara, tyvärr, men det är ju bättre än ingenting! Bara fortsätta att samla poäng och få 50 spänn till :) Tänkte köpa ett bälte där, som kostar 100 spänn, alltså behöver jag bara betala 50 spänn själv! Jag tycker det är bra iaf.

Idag ska jag ge mig på att försöka städa rummet. Inget jag direkt ser fram emot, men ni anar inte vilken jävla oreda det är här! Jag är inte "kräsen" men till och med jag tycker det är vidrigt! Det har till och med börjat samlas flugor... Uh!

Men först ska jag käka lite spaghetti med köttfärssås tänkte jag. (Öser på med vitlökskryddan, mumma! Vitlök är gott till allt) Samt ska jag läsa en bok, eventuellt se en film. Sen är det städa-dags! Urk!
Hoppas Ante är inne på MSN och kan göra mig lite glad med sina yberroliga skämt. Fniss!

in i dimman...



Ja, igår var man ute och härjade igen! Lagom sliten är man ju nu? Ungefär runt 5-tiden hämtade Micke upp mig, och vi åkte först en sväng till hans mamma för o fixa en grej, blev erbjuden äppelpaj men avstod, för Emelie var bitter. "När kommer ni??? Ní skulle vart här för länge sen!" Så vi drog och köpte cigg och energidryck sedan var det raka vägen mot Emelie! Där öppna de första ölen och jag tog mitt första glas vin! Emelie började balla ur rätt fort, "suufemmorna" tog bra, haha! Sen kom även Mickis <3 dit! Bjöd henne på ett glas vin, och vi satt ute på balkongen och hade trevliga och otrevliga samtalsämnen!


Klockan blev tio, så det var nog dags att dra tänkte vi! Var en massa krångel vid bussen. Busschauffören blev fly förbannad! haha. Jag & Mickis skötte våra biljetter snyggt, men Micke och Emelie hade problem! Vet inte vad fan som hände! haha... Alla var inne i dimman! Åkte mot stan, sean gick vi in på Tajjen! Jag och Micke gick och köpte en stor stark såklart! Underbart! Träffade massa folk man kände där! Bl.a David som var hemma i Sverige (bor annars i Japan för tillfället), Träffade Guldlock, som för kvällen såg ut att ha ganska rakt hår? i tofs. Hmm.. Sedan kom Chokko också. Lika glad som alltid! Vi skåla och drack öl! Sedan kom söta Alexander också! Vi skrek när vi såg varandra, och kramades och fjantade oss! Charmigt! Sedan tvingade vi ner "tajjen-peter"/"33" dit. Efter ett jävla tjat kom han dit, och han bjöd mig på öl och vi satt och snacka skit! Sedan kom David och försökte charma/tvinga? till sig en öl. "Men du var ju ledsen när jag skulle åka till Japan, då kan du ju visa hur mycket du tycker om mig genom att köpa en öl" HAHAH. Jag bara blängde, gav han en konstig blick och han sa "jaha, jaaaaha! Då VET man hur mycket man betydde" haha, söt. Emelie blev galen med shots! Hon köpte shot efter shot (var det jäger? nåt mörkt var det.) Hon svepte säkert 4-5 stycken, sedan var det bara in på toan och spy svart! haha. Du är klockren bruden <3 Mickis tog mod till sig och gick fram till den söte Casino-killen med långt hår! Det blev great success! Hon fick hans nummer, så hon var överlycklig resten av kvällen! Underbart! Till slut så stängdeju tajjen, nån gång runt 2. Peter gick med mig och Mickis till bussen och sa hejdå. Jag lyckades fixa så Mickis fick åka gratis hem till Irsta! "Snäälla, får hon åka gratis? inga pengar, blablabla...." Jag lyckades! Busschaffisen kanske tyckte jag var lite gullig där jag stod med min fyllehicka och försökte fjäska! vem vet. Man måste lägga på charmen ibland ;)


Vasaparken!



Jag, mickis, emelie, viking, filip, suz och någon till satte oss i vasa och drack vin & öl. Väldigt trevligt!
Kvällen avslutades på Tajjen, där jag nästan blev utslängd. Jag var tydligen "för full". (eh nej, jag råkade få på mig en besvärlig fyllehicka och vinglade lite, det var allt.) De gav mig vatten, jag sa "jag vill ha öl!". Men sen tröttnade jag och gick hem till Irsta, från stan. Tog ca... 2 timmar? 3? Minst. haha! Sen var det en läskig man på cykel som förföljde mig. hua! Kunde slutat illa det där :C
haha, men kom hem välbehållen. Dock med en djävulsk värk i fötterna. Jävla skit alltså.

Men annars, tack för sällskapet ;)


Kinamat

  • testa skor! kinamat! emelie lyckas!


    Mötte Emelie på stan. Var väldigt lika klädda som vanligt! HAHA! (högklackat, svarta shorts, svart linne, skinnjacka, pilotbrillor) Enda skillnaden är att en är blond, en är svart!
    Började att gå in på Gina Tricot. Hitta inget snyggt. Förutom ett bälte, men det kändes ovärt. Gick vidare mot New Yorker, de hade rea på nästan allt men hittade inget snyggt där heller... typiskt. Jag som verkligen ville hitta nåt snyggt. Blä på de! Sen in på HM, inget där heller... Jag gav upp.
    Sikta in oss på käk istället! Hmmm vad skulle man äta?! BESLUTSÅNGEST! Sallad på Chicco eller Kalle på spången?! Eller en flottig macka på Subway? Eller flottiga burgare på donken? Eller en pub? (nej för dyrt...) Kina-mat blir det! FAN VAD GOTT. var länge sedan! Gick in, fick en fin plats och fick menyerna! Bestämde oss för Fyra små rätter. (beslutsångest, javisst) Så det verka vara det bästa altenativet! Fyra små rätter innehöll;
  • Biff med bambuskott
  • Kyckling i curry
  • Friterade räkor
  • Friterad fläskfilè

             Till det fick vi ris och sötsur sås! Sen var det nästa dilemma. Vad ska vi dricka?! Efter diskussioner kring öl eller 
             läsk
 så blev det fanta! Ölen var rätt dyr.... Hela kalaset gick på ca 130 spänn! Men det får det väl vara värt? Var
            sjukt jävla gott! Sen är det så mysigt att sitta ute på restaurang och äta! En kines som jobbade där försökte lära
            oss att äta med pinnar! Jag fattade ingenting. Emelie fick in snitsen ett litet tag, men gav också upp! Jag tyckte allt
           var så kul så jag tog upp kameran i smyg och började filma, vilket han märkte! Han blev sur och sa "och nu slutar
           du att filma mig!" Hur kunde han märka? Jag som tyckte att jag var så jävla diskret! Damn! Satt nästan och kände
           mig skamsen ett tag. Vet inte varför, men kände som en smått pinsam situation. Vem tar egentligen upp kameran
           och börjar filma sådär på restaurang? Det kanske är lite respektlöst, jag vet inte?! Han gillade det inte i alla fall.
           Till efterrätt bjöd de på kaka, kaffe och glass med banan. Men vi var proppmätta, och nöjde oss med en kopp kaffe
          och kaka. Det var en sådan där "lyckokaka" som det ligger en liten papperslapp i. På min stod de nåt om att följa
           min magkänsla. Hmm, okidoki! Sen gick vi till bussen, som vi missade med en minut. Så vi gick in på BR, en lek-
           saksaffär. Emelie köpte en häxnäsa! haha!Så stiligt.Sen drog vi till henne och gjorde sjuka filmer som involverade
          lösnäsa, vodka-flaska och en massa smink! Hihi! Redigerade sedan ihop filmerna, och det blev riktigt bra! Sen 
          gick vi till ica och köpte massa kryddor. Sen lagade vi även mat (käk igen, höhö) och kollade på Talang 2009!
         
Vi käkade klyftpotatis, Chorizo, Kyckling och broccoli i tomat&vitlökssås. Var uppe till halv 4 och sjukade oss
          med heta linjen! MOGET! hahaha. Drev med en stackare som gillade fisting! skrattade sjukt mycket, har fan kramp
          i käken!
Somnade till slut hursomhelst, efter att jag haft panik-ångesttankar... Orkar inte ens dra upp det. Åkte hem
         halv fyra nästa dag! Nu är man hemma och ska käka! puss.


Faaan...

Nu har man varit borta 4-5 dagar. Har bara ätit en jävla massa mat, och druckit 3 liter vin. Har gått upp (håll i er) 3 KG! förhelvete. Nu är det dags, fettet ska bort!
Jag känner mig redo. Känner mig taggad som fan. Jag måste lyckas!!
Ska börja skriva upp vad jag äter och hur mycket jag rört på mig, hur tråkigt det än låter... Blä för detta!
Tar lite gott ikväll (bakad potatis, med kyckling och bacon-röra) sen promenad. Sen imorgon är det dags med enbart bra mat, och motion. Jag måste.

RSS 2.0