Erotik-Ralle och Våffel-Lina

Härmed förklarar vi oss som Erotik-Ralle & Våffel-Lina.

Ni hänvisas att kalla oss vid detta, då ni inte gör det vi blockerar er. Ralle är erotisk, han vill äta min våffla. Så är det bara.


Raggare

10 tecken på att jag är raggare enligt ralle:

1. Har ägt en "Eddie meduza"-keps
2. Åker raggarbil med "Elvis"
3. Stannar vid stationen och joinar andra "raggare"
4. Gillar Power meet.
5. Lyssnar på Ultima Thule
6. Visar tuttarna på fyllan
7. Äger kläder från NoShame
8. Har sett Boppers live
9. Gillar korv med bröd
10. Bor i Irsta


[email protected]

Cryck - Gothland till helgen säger:

hej. ska du byta msn?

Kvack säger:

är det din nya mail?


VAD FAN TROR FOLK? [email protected]? ge er! haha


3 låtar :)


Jag vill ha!

Jag vill ha den skjort-klänningen, de jeansen, den klänningen, den kjolen med stayups och den skjortan! <3


Promenix

Har nyss gått promenad, med brorsan och morsan. Vi har gått nästan 1 mil. Fatta den. Det är jättelångt. Och solen låg på och stekte också. Jag hade svarta byxor, svarta solbrillor och Ultima Thule-tröja, Hahah. Såg förjävlig ut. Men men, går ju promenad ute på landet, var bara kossor ute. Och de bryr sig nog inte.

Nu ska jag nog kolla på en film tror jag. Har det lite tråkigt. Imorgon har jag lovat grekjäveln att komma till skolan. Och så ska jag möta Emelie, Natta & Hanna. Vi ska kolla på kläder och fika. Nej. haha! jag står över. Men kolla på kläder kan jag göra, behöver nog nya byxor. Hej så länge

Ah, juste. Ska gå igenom mina album med "Best of- 50's, 60's, 70's, 80's, 90's". Ska rensa ut vad som är skit, och vad som kan användas till party :) haha. Jag älskar gamla låtar när jag dricker. I MP3;n ligger de dock tuffare grejer ;)


Mördar-våfflan

Vaknade för ett tag sedan. Gjorde skitäckliga våfflor. Var det värsta jag varit med om, haha. Fast nu får jag lite dåligt samvete mot våfflan :( Jag är lite störd i huvudet på det viset, jag kan få dåligt samvete när det gäller mat, saker, kläder och gosedjur. Frågan är, är det normalt? Finns det flera som har det problemet? Nästan så jag får lust att gå och klappa lille våfflan, där den ligger ensam nu på köksbänken. :(

Konstig form, konsistens och smak...


Jag laddade upp med lite fika istället... Och jag som egentligen inte tycker om att fika.

fast mormors kanelbullar är goda, faktiskt.


Idag vet jag inte vad som händer. Har en lite fundering kring att gå en promenad. Kanske till brunnby och tillbaka. Det är rätt långt, kanske en mil. Min bror kanske vill gå med mig! På tal om min bror, han har käkat kebab ungefär varje dag en månad i streck. Kanske hoppat över 2 dagar av 30. Det är helt galet. Tänk om jag skulle äta kebab varje dag, snacka om att jag skulle svälla över! chajjjse.

Katten mår inte bra. fortfarande. Jag tror att han är deprimerad. Och han går till anfall mot allting, är allmänt arg. Idag lyfte jag upp han, och han fräste åt mig, den lille fan.

Nä, nu ska jag se vad jag har för film på lager, lär kolla på nåt idag. tidsfördriv :)

Puss på Fru mandarin, resten kan få en fet smäll :)


Chips & dip

CHIPS & DIP SKA JAG HA, NU! och kolla på desperate.. jajajajajajaja!

Out of control

Hade nyss visning på huset igen. Jag hatar alla svin som är här i mitt hus och glor. Pannskott. :(

Passade på att gå ut en sväng med Suss. Gick runt lite i byn, tog en cigg och snackade... Vi funderar på en vit helg. Kan man tänka sig?


Old times

Jag minns tiden då jag kunde vakna upp på golvet, bland aska och spilld öl och känna ett glädje-rus.
När vi sedan gick och köpte pizza med pommesfrites på och ett sexpack folköl. Eller drack sprit direkt när vi vaknade och höll igång hela dagen igen. Mina gamla vänner. Ibland saknar jag den tiden, men ändå inte. Det höll på att spåra ur. Men kan ibland inte släppa känslan av bakfylla, cigg, öl och en stark sol som lyser på en uppe på balkongen. Den dimmiga synen, hur huvudet snurrar men man vet "Några öl till sen är det lika kul igen". Alla var glada. Tills det började hända en massa skit för allihopa, och vi "splittrades". Har inte kontakt med någon av er idag, alla har sitt egna liv. Men ni ska veta att ni var jättbra vänner, allihopa. Tiderna förändras!


Har precis kollat på en film, icendiary eller nåt. i brist på annat. ska strax glida över till grannen.


Wiiiie!

DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IGEN!!!!!! Säsong 6. 24 avsnitt tror jag.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! =D =D =D =D kan inte beskriva min lycka. faktiskt den enda serien jag tycker om. det kan verka tråkigt för de som inte följt den, men jag har följt i flera år och jag älskart!


Whatever that's hurt

Blev nyss väckt. Av en dammsugarjävel. Eller var det en hårfön? Och jag som hade en sån mysig dröm. Fan också.

Inatt, efter jag tittat på filmen, hade jag jättesvårt att sova. Började med att läsa lite i min bok, men tröttnade till slut. Sedan satte jag på tecknade familjen flinta, sen somnade jag efter en kvart kanske :) Kollade när Fred och Barney håller på med hypnotisering. Sen minns jag inte mer.

Idag ska jag äta, såklart. Och tvätta håret. Jag har bepanthen i håret, känns kladdigt. Fastnar alltid håret när jag ska smörja in tatueringen. Sedan funderar jag på att köra en helkropps-peeling och kanske en hårinpackning? Ibland älskar jag att ha badkar. Fast, jag badar verkligen inte ofta. Tycker det är rätt tråkigt.

Idag är det husvisning, igen. Tycker det är så sjukt irriterande. Skulle tydligen vara mellan 5-6, tror jag. Och då måste jag utrymma huset. Vart ska man ta vägen idag då? Inte lekparken, pallar inte. Kanske till grannen då. Undrar om hon kör stenhårt med våran tävling? Jag har iaf inte ansträngt mycket så jättemycket :$

Jag saknar att prata med R. Det är tråkigt. Det värker i hela kroppen :( Både i läppen och i hjärtat. Kom hem snart, snyggjävel. saknar. 


Baby blues

Har precis kollat på film, "baby blues".

"På en farm mitt ute i ingenstans blir en mamma galen, och försöker döda sina barn, varav en lyckas fly"

Rätt störd. Irriterande slut. Vem fan vill ha tillbaka en kvinna som dödat ens barn?! Tydligen är filmen baserad på en verklig händelse också, om det stämmer så gör det filmen helt psyk.

Men ja, den var inte så jättebra, men dög o kolla på ikväll då jag har tråkigt som fan. stackars barn :p mohah


Beloved

Har precis käkat lite kvällsmat, så jag är mätt och belåten. Känner mig fan ofta mätt och belåten, haha. Just nu kollar jag på en film, den är ganska fin :) Är fortfarande lite orolig för katten, han verkar deprimerad.

Har informerat Emelie om min video-idè, hon tyckte de lät kanonbra. Kör hårt på de alltså :) Tror jag blir hemma från skolan imorgon med, men ser fan ingen mening i att vara uppe vid MSN eller dylikt.. lär bli film och bok.



Det är sjukt. Så fort du inte är inne på MSN, så finner jag ingen mening i att sitta vid datorn. Är inge roligt då. Vill bara lägga mig och sova, och vänta på den dan jag får prata med dig igen.
Har faktiskt aldrig pratat med någon så underbar människa. Du kan få mig glad på en gång, om det har varit en skitdag. Utan dig i mitt "liv" skulle det vara så jävla tråkigt.När vi ses kommer jag bara vilja krama dig, och aldrig släppa taget.Finns fan ingen som du.Du får mig jämt att skratta, tänka på annat... Som jag sagt förut, av någon anledning är du den sista jag tänker på innan jag somnar, och den första jag tänker på när jag vaknar.

Du har verkligen fått en speciell plats, försvinn inte från mig. Du är alldeles för värdefull. Såna som dig växer inte på träd, ska du veta. Hoppas du har det bra! jag tänker på dig, R.


Cry for you

Det känns bra nu. Eller ja, bättre i alla fall. Vi fixar detta :) höhö
(K)


Om ett litet tag ska jag gå upp ur sängen och laga pasta & bacon, min specialite. Sen blir de tillbaks till sängen, och fläska till en film. En skräckis tror jag minsann :) riktig tuffing är jag.
Har sms:at lite med Suss, och försökt att lyfta upp katten, men den skriker på mig :O Den vill inte. Vad har hänt?

Ska kolla om febern gått upp eller ner också. nej, ingen rövtermometer hahahah (är riktat till en speciell person)

Hööörs.



Hurt.

Jag kom precis hem, åkte tidigare. Har feber och mår skit. Ska försöka slänga i mig lite mat, sen ska jag sova en stund... stackars stackars mig.

Kom igen nu, Britt-marie!

Kör för faa-aan.

Har vart vaken en timme, sen kl 7. Jag har lite feber, men ska dra iväg ändå. Jag har duschat, och ätit macka. Och lekt lite med katten. Nu har jag sminkat mig lite, och ska fixa nå kläder... Sitter i min fluffiga morgonrock just nu. Hot as hell.

Idag ska jag på ett doktor-besök, buhuu... scary shit... hjälp. hatar att gå till doktor.

Min läpp gör fortfarande lite ont, men är mest när jag snurrar runt ringen, höhö. Blir det inte bättre får jag väl ta ut den eller nåt, men det vore ju hemskt synd :(

 

nu går jag. hejdå


Porrigt

jag gillar inte rammstein sådär, men deras senaste låt "pussy", videon till den är väldigt porrig. alltså riktig porr i typ. haha. blev lite förvånad. speciellt slutet av videon, där man ser "hela härligheten" osv osv... hehe. nu ska jag sova. godnatt.

Odödlig klassiker

Haha, tröttnar aldrig.



Mätt.

Nu har jag ätit pizza, och jag är jäääättemätt. Nu ska jag se film och dricka cola. Imorgon ska jag upp tidigt. blä.

Pizza!

Haha, jag är typ löjligt överdrivet lycklig bara för att morsan kommer hem med pizza till mig. Det är ju jättebra mot bakfyllan. Nam nam! Ej nyttigt, men jag måste ha. Sen ska jag kolla på en film också. Pizza & film. mysig bakis-söndag faktiskt. Sen ikväll får jag prata med min favorit :) Så ja, det känns lite bättre nu. puss!

PIZZA! <3

Buss & fyllehicka


Avskedsfest.

Suss och jag fick skjuts ner till stan av Frida, det var snällt. Sedan tog vi bussen till Haga, där vi väntade på Nina, Emelie och Hanna. Så gick vi till Hansi. Först var det tomt med folk, sedan kom det massor. Bland annat hutta, maria, jocke, poki, linda, tova med mera. Vi drack öl och vin. Lyssnade på musik. Gick ut och rökte, Maria spillde ut mitt vin, hon ska dö. HAHAH. nääää :) Sedan gick jag, suss, hutta maria och tova på "Människor-jakt". Vi plingade på alla dörrar i lägenheten och väntade på att någon skulle öppna. Till slut öppnades en dörr, och där var det cribba som bodde! haha. Han satt med räkan, jocke och löjtnan och söp. Så vi joinade en liten stund, sedan drog vi till bussen. Var ett jävla härj på bussen, då poki samt några fler satt och skrek "Visa fittan så får du popcorn!" Tror att folk var ganska irriterade på oss.

Sedan satte vi oss på en bänk nere på stan och drack upp den alkohol vi hade kvar. Sen mitt i allt kommer morsan haha. Hon joinar oss, och dricker öl. Sedan går vi till krogen, då hon missat bussen. Hon bjuder mig på en öl, jag blir alldeles för full och däckar på en stol, så hon sliter upp mig och vi går till donken och köper massa fett. Sedan leta vi reda på en taxi..hitta en rätt snabbt. taxi-chauffören blir förälskad i mig. Han vill gifta sig med mig. Öh, aaa... Gick på 140 spänn, fast ordinarie pris är ca 260 ut till Irsta. "Only because you're so pretty"
HAHA, vi tackar för den.

Gick in, käkade min mat, pratade lite med Mimmi. Satt lite på MSN och drygade. Sen somna jag.

Poki med sin fina skylt.


Hutta.

Jag och söt-maria

Suss-helvetet

Hansi, som flyttar :( och emelie

emelie is a drunk bitch.


Vill bara spy

Är fortfarande så sjukt jävla bakfull. Har druckit nästan 2 liter tropisk juice, jag har duschat, ätit kyckling, sminkat mig... inget piggar upp. Vill bara spy. Suss kommer strax, så ska vi åka iväg. Idag blir det dricka vin och öl, igen. Hansi's avskedsfest, han flyttar till Sthlm. Var tydligen fullt med kartonger i hela lägenheten. Vet inte hur mycket folk det blir idag, men blir väl jag, suss, hansi, hanna, nina, poki, mickis med flera. Hoppas det blir en lyckad kväll. Tror dock inte jag hakar på på krogen sen, drar nog hem rätt tidigt. Vill sova. Äta mat. typ. dö.

Mat.

Nu ska jag äta kyckling, potatis och kebabsås. fettet flödar. hej


Panic

Shiiit, jag måste ha cigg för bövelen. Har 5-6 kvar, lär ju inte räcka ikväll. Vad fan ska jag göra? Är helt jävla pank. Jävlar alltså.

Partey.

Suss kom till mig och vi drog till Emelie direkt.Där drack jag öl och vin och vi lyssnade på dålig techno-musik. Vi dansade macarena-dansen. Vi dansade till Rednex. Nää, vi är inga nördar.



Sedan drog jag och Suss iväg och åkte lite bil med elvis och håkan. vi lyssnade på radion och elvis presley. Tog en vända ut till björnön, där jag demonstrerade hur big bang kom till. "jag läser om de i skolan, så jag vet". Haha. Jag sa att det var en jävla smäll och sen kom det björnar och granar och massa. Min beskrivning var tydligen inte så smart verka det som.Jag erbjöd mig även att vara chaufför, men det fick jag verkligen inte.



Sen hämtade vi upp Calle vid sjukhuset, så fick han också va lite tuff och åka lite bil med oss. De släppte av oss på stan, och vi skulle röra oss mot pitchers, men självklart precis vid dörren där vakten står, så ramlar jag baklänges rätt ner på marken. (för mycket alkohol+klackar...) OCH DET ÄR FAN INTE FÖRSTA GÅNGEN HELLER! Det här börjar bli pinsamt, med tanke på att det var inte länge sen jag ramlade in i baren och välte massa stolar, och det var inte länge sen som jag skulle visa mitt legg och ramlade baklänges ner på golvet. Det var inte länge sen jag kom dit med skadat och blödande knä för jag, ramlat, i trappen. Alltså... fan. börjar verkligen bli pinsamt de här, samma vakt också. Han måste tycka jag totalt dum i huvudet. eller dricker för mycket kanske? och ändå drack jag inte så jävla mycket... varför... vaaarfööör...



Vi gled vidare och testade oliver twist istället, mer lyckat. Suss bjöd mig på en öl, tacktacktack, och jag dansade på dansgolvet. VARFÖR? iofs var jag ju rätt uppvärmd sen macarena-dansen hos emelie. hahah! var verkligen på topp, så att säga. Men "dansa på diskotek" är verkligen inte min grej. Dansar aldrig. Så jag vet inte, jag var störd igår. Men höll även på att ramla på dansgolvet, fick slita tag i nån jävel för att förhindra olyckan, och bara för det så följde han efter mig hela kvällen. Till slut blev jag arg och skrek att han skulle dra därifrån. nån jävla måtta får de vara.



Sen ville jag hem, Suss stannade kvar (som vanligt..) så jag gick mot station. Bakom stationen kommer tre tattar-jävlar och TAR min mp3 och springer. fyfan säger jag bara. De trodde säkert att det var mobilen eller något? Bara ryckte den ur min hand och sprang. Vad fan ska jag säga? jag stod typ och bara ööhh.. jahaa... var så jävla full så jag hann knappt reagera. Lyckades missa sista bussjäveln vid halv 3 också, skitbra. Så jag tänkte gå till irsta. Gick och grät en skvätt, så kom en kille fram till mig och sa "va ledsen du ser ut, vad har hänt?" Så bröt jag ihop på marken och brölade "de tog min mp3.......! buhuuu" så satte vi oss på en gatukant och rökte en cigg och pratade om hur skit livet var haha. Sen fixade han skjuts hem åt mig. Jag är idiot såklart och hoppar in i bilen, trots grejen jag var med förut. men det var snälla pojkar, som tur var, och jag fick skjuts till dörren. men kan sluta illa sånt där, vad håller jag på med?



Dans & öl

Haha fyfan vilka töntar vi är. Jag älskar det. Töntigaste videon jag har, tror jag.
Men vi bjuder på de.
MACARENA! jag till vänster.

Vid 4:10 är de popcorn-dansen!

FLICKOR, 12 år... hahah


Kul.

Blev nyss rånad på stationen. Jävla tattarjävlar, tog min mp3. jag fattar inte. Kom nyss hem, klockan är över 4 på morgonen.
just nu är jag så jävla arg, så alla kan fara åt helvete.

Svull

Jag ser faktiskt inte riktigt klok ut. Ena sidan av läppen är svullen och stor. Den andra sidan inte. Ser rätt så dumt ut. men det skiter jag i. Jag har ändå ingen att vara "snygg för" ikväll, så ja. fuck off :) här ska drickas öl och ha de trevligt. Suss är på ingång med alkoholen, nu är de dags. hejdå.

fast det värsta är, jag har feber. och jag har jätteont i huvudet, och i hela kroppen. kan icke sluta bråå detta.

Meddelande!

Till J:

Ja, det är sant det du skriver. Kändes bara bra att informera dig lite om hur det låg till... Och jag undrar varför du aldrig ger upp. Som du skrev, vi vet ju hur det brukar sluta. Tror båda kan känna sig lite förvirrade av allt. Jag har iaf insett att det aldrig slutar bra. men som du skrev till mig, skriver jag tillbaka, Du gör ju vad du vill med ditt liv. Det är så jävla... ovärt bara? Jag vill inte snacka skit om V, men det här är inte första gången det händer.


Finner ingen logik.

Suss: Min klänning hade åkt upp så man såg mina trosor, har antagligen gått runt så på stan ett bra tag.
Jag: pinsamt.. haha...
Suss: Vadå? Vilket?
Jag: Klänningen?
Suss: Vad snackar du om?
Jag: Kjolen/klänningen??
Suss: Har du tagit tabletter?

Nej..? Jag undrar vem som gjort det egentligen...


AHAAA! nu fattar jag... Det var Greken som skickat det sms;et. hahaha.. Nu förstår jag varför Suss undrar varför jag skickar sms med "pinsamt", "klänningen?"

haha.. stupid me. och jag är inte ens full än. Hur ska min korkade hjärna kunna förlora mer hjärnceller ikväll?


Ögonbryn.

Jävla ögonbryn, haha. Jag får inte till de idag. Blir skitfult. Men så är det när man inte har några ögonbryn, jag får skylla mig själv. Men jag trivs som det är, dock inte sådana här dagar när det blir helt skevt. haha. Får fortsätta kämpa ett tag...

Och ja, han har hört av sig till "henne" också, så du vet lilla gumman. Varför så bekymrad?


MEN AJ!

Läpp-j.ä.v.e.l. hahah. GE MIG ALKOHOL, BEDÖVA SMÄRTAN, GE MIG TRÖST, SLÄCK MIN TÖÖÖÖRST!

Aja, nu ska jag verkligen fixa håret och det. hejdå.


Man?

Min mamma säger att jag är mer som en man än som en kvinna. Öh jaha? Så jag är som en karl? För att?

Tydligen dricker jag som en man. Jag äter som en man. Jag... har humor som en man. Jag...vadå?

Är det här jag?

 


Soppa.

Jag försökte äta "riktig mat" efter min dusch, men det går inte. Så jag har ätit jävla soppa. Jag tycker fan inte om att äta soppa egentligen. Det är tråkigt. Det mättar inte och är kladdigt och rätt smaklöst. Aja. synd om mig ;)

Ska gå och föna håret, ha i lite stylingprodukter ("mousse" bara. det ska tydligen ge lite volym.. fluff?) Sedan ska jag börja krigsmåla mig, samt hitta kläder. Vet inte vad jag ska ha på mig idag, och bryr mig fan inte heller. Ge mig bara alkoholen så är jag väl nöjd. för stunden.

Jag vill prata med dig :(


Aj.

Har precis vaknat, eller njae, inte precis, har pratat med Suss i telefon en hel timme om man ska vara exakt. Och klockan är bara runt 11. Varför vaknar jag så tidigt? :(

Har varit en jävla dålig natt, har fått störd sömn. Vaknat upp, flertalet gånger under natten, och haft skitont i läppen, haha. Den va helt svullen, och den bultade och värkte. Huhu. Gick upp och sköljde med vatten och listerine. Känns lite bättre här på morgonkvisten i alla fall.

Ska strax smörja in tatueringen också, den gör inte ont i alla fall. Men stackars stackars läppen haha. Men det går nog över.

Jag har tvingat på Suss att åka ner till bolaget. Jag ska ha en vinare samt några sjufemmor. Och ett paket cigg. Jag känner mig lite smått olycklig. Jag får bli full och "glömma sorgerna" för ett tag. Fast så brukar det ju ändå aldrig bli, det brukar sluta med en snefylla istället :)

Och jag är så arg på en person. Jag hoppas jag slipper dig i framtiden. Du har förstört tillräckligt, ditt svin. Har aldrig någonsin brytt mig om dig, och kommer aldrig göra det heller.

Blir duschen strax. Hoppas Ralle loggar in lite på MSN idag.
Annars så ska jag leta reda på lite kläder och fixa till lite i rummet i väntan på alkoholen.
skriver mer senare.




I give up

Är det så som jag tror så visst, okej. Jag tänker inte tvinga dig. Jävligt synd men det är upp till dig. Jag finns här iaf, mer kan jag inte göra.

Dansken & Greken




JAG ÄR MED PÅ STALINS VÄGG.


Kondom-ballong

Jag och Greken hade tråkigt på en religions-lektion så vi roade oss med en kondom istället. Volleyboll blev det.

Tattoo & Piercing

Efter jag gjort klart tatueringen kommer greken med förslaget, Vill du pierca dig också?
Ja, visst fan! Varför inte? Körde en till i läppen...







!

Fan vad rädd jag var nyss. Jag trodde fan min morsa seriöst skulle dö, jag skulle precis ringa ambulansen. Kom ut och skulle hämta dricka, sen sitter hon på golvet och kan inte andas. Hon hade tydligen fått något i halsen, va jävligt nära att hon svimma av där. Och jag vet inte hur man ska reagera när nån fått nåt i halsen, vet inte vad man gör, så min första tanke var att ringa ambulans. Vilken tur att min bror var hemma.

Morsan sa att hon var helt övertygad om att hon skulle dö.
Fan vad läskigt, gillar inte sånt här :S

My eyes

Faaan vad mina ögon är svullna. Helt galet. Vet inte vad som hänt. Jag har testat att sminka mig, ser helt hjärndöd ut. inte okej



Och jag orkar verkligen inte. lägg ner. Ibland hatar jag verkligen internet. Funderar på att lägga ner alla jävla sidor, blir så less.


08:23

Jag hade ju faktiskt tänkt att vara hemma idag. Men jag tycker lite synd om Stalin.
"Lämna mig inte i skolan ensam"  Hahaha, söt<3

Så ja, jag tänkte vara snäll och åka ner runt 11... Stalin har erbjudit sig att ta med piroger haha. Hon kör med "locknings-tekniken" haha.

Men å andra sidan, vad ska jag göra hemma hela dagen? Har vart hemma och gått runt som en zombie i fan två dagar. Har inte gjort något vettigt förutom att städat ur en garderob.

Nu ska jag strax kliva upp ur sängen, kallt som fan är det. Jag får sätta på mig min röda, fluffiga morgonrock. Och ha mina röda fluffiga tofflor. Haha, so hoooot!

Jag tror jag ska äta lite mackor också. Sen sminka mig (helvetiskt) och hitta kläder i röran...

hörs.


Gånn.

Åååååååh så var du borta igeeeeeeeeeen.

det känns inte bra just nu. hit med partypillrerna så jag somnar.

Ralle, du är finaste <3
bloggbögar är fula..

vi ska ses och dricka öl, my soulmate.


Sad sad.

"Den här låten vill jag ska spelas på min begravning"
- Pappa, en lördagkväll, efter ett antal öl.

Jag blev lite förvånad.


!?

NEJ, VI SKA INTE SES, LÄMNA MIG IFRED FÖR HELVETE!!


Horror-night

Ikväll ska jag ha skräckfilms-maraton, här i min ensamhet. Har lagrat upp 4 stycken filmer. Ändå ingen rolig på MSN, är för seg för att göra nåt annnat.. Så ja. Bu.


Veckans schema...


Mööhh

Jag måste göra något med mitt hår. Jag måste ha mer piercingar. Jag vill ha fler tatueringar. Jag måste ha mera kläder, mer snygga kläder. jag vill vara full dygnet runt. ge mig öl. fuck you. Jag blir deprimerad av att se andra människor.

Garderob.

Har nyss rensat ur min garderob. Där fann jag gamla Aqua och Spice Girls-skivor, gamla gosedjur, gamla dataspel, gamla kläder, gamla tidningar...osv. Ska slänga alltihopa. Jag har ont i rykken. Stor jobbig garderob.
Har fortfarande en till garderob kvar. Där tror jag att jag kan hitta många roliga saker som man gömt undan i sina dagar ;)

Är på lite bättre humör nu iaf. Har fått mat. haha.

Aja, nu ska jag kolla på en sorglig film, och en läskig film. Och vänta på att en viss person loggar in på MSN, haha. NO LIFE! Men jag gillart. Sen ska jag som sagt läsa ut min bok, den är brååå faktiskt.

Adjö


Flyttar...

Då var det klart. Vi flyttar 1 december. Morsan har tydligen tackat ja till något bud nu. Är så jävla ledsen. När jag fick höra det blev jag skitsur och slängde en flaska i golvet :/ moget. Lina, 14.

Nu sitter jag på mitt rum. Jag älskar mitt rum. Jag vill inte härifrån. Fan vad mongoledsen jag är. Funderar på att ta några stilnoct och lägga mig och sova bort hela dagen. Fyfan för det här.

Jag vill inte bo i stan, i någon jävla äckel-lägenhet. Jag vill ha kvar mitt hus. Jag har fan bott här i 16 år. Fan vad förbannad jag är. hejdå.


Home, sweet home

Nu har man vaknat upp i sin kära säng. Hemma idag igen. Är fan seg. Men imorgon ska jag gå iväg. Ska nog tatuera mig efter skolan också, hähä :) är inte nervös.

Idag ska jag rensa ur min garderob, roligt. Sen så ska jag titta på en läskig film. Och läsa klart min bok. Och självklart prata med favoriten på MSN :) hoppas jag!

Puss!

Nyttigt.

Jahapp, nu har bantningstävlingen startat! Från och med idag. Ska över till grannen och skriva kontrakt. Slutdatum är 21 december, sen som gått ner mest kilo får 300 spänn. Så är dealen! Haha! Dags att börja käka nyttigheter och ta långa promenader då ;) haha! Men, ölen ska jag ha på helgerna! Det är ett som är säkert. Jag sviker inte ölen. Men överflödet av pizza & cola får minskas en del. aja, Wish me luck :)


Näää :)

Åh, nu försvann du ju igen. Fan också. Det som inte fick hända. I feel lonely now. Buhu.

Jag har gjort mackor, och småkollat lite på Idol. Som jag inte tyckte var så kul. Det blev goda mackor i alla fall. Katten fick smaka också. Söt katt. Hoppas jag får se bild på min nya tatuering snart, Stalin hade skissat upp den. Blir spännande. Ske förmodligen på torsdag, om jag är frisk dvs.

Kom tillbaka till MSN, tråkigt utan dig <3


Gammal bild på mig. Jag var 12 tror jag. haha.



Sjuk

My dream become true! Jag vaknar upp, bävar för att jobba i restaurangen till 4, vart på helspänn hela kvällen igår, och inser... jag är sjuk. På riktigt! Thaifan smittade mig med sitt hostande och fräsande. Nu har även jag ont i skallen, är snorig/täppt i näsan, samt känner mig lite lätt febrig. Så dagen idag kommer att tillbringas i sängen, med mat, film & böcker. Liiite bättre än att slita på en restaurang i de fulaste arbetskläderna ever? Jag tycker det är förnedring, skämmer ut mig offentligt. Haha... Sen får man svinont i ryggen också eftersom man står hela tiden. Och 9-4, det är.. hmm.. hur många timmar då? 7 jävla timmar. Fy helvete. Nä, om det så är svininfluensan så tackar jag för det.


Horoskop.

Inatt drömde jag en grej, som jag även fruktat i mitt horoskop. Lär har legat och tänkt på det en del, även fast jag egentligen inte läser/tror på horoskop. Men allting passade så bra in, just för tilllfället. Jag är verkligen i en sådan situation. Fast jag tror att jag förstorat upp det mer än vad det är, men det kan leda till ett riktigt drama! Jag lär ju bestämma mig för vad jag vill, och sluta sätta mig i obekväma siutationer. Detta är så jävla lätt att undvika så, ta dig i akt bitch och tänk till lite.


Svart Mörker



Den ointelligentes flykt från verklighetens gråa, dystra vardag. Täcker det? Vad ser du?

Brunt?

Testade lite brun-nyans i håret. Kan dock hålla med om att jag ser ganska blåst ut på denna bild, men ni fattar grejen. Brunt hår. Näää?




EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC EGO-PIC




Skolfoto.

Idag var det skolfoto.



Hoppas på att det blev bra. Sprang fram och försökte tjyvkolla, men det var inte så populärt. Men av det jag hann se... 1 liter vin & 8 stark-ögon... Lätt antydan till dubbelhaka... Lite som en.. bulldogg? Fattas bara att jag dregglade. Hursomhelst, så är det... Vill iaf ha korten, alltid kul med ego-pics ;)

Greken var en vänlig själ idag och bjöd på piroger.. det smakade bra i munnen. Tajjen drog iväg till subway och köpte sin förbannade jävla macka. (avundsjuk? jag? nejdå.)  Min mage kurrar alltid på spanska-lektionen. Varför?!

Greken anordnar med piroger...



Hade engelska, två timmar och tio minuter. Rätt segt?! Tur att Stalin är så rolig då och ritar porr-bilder... och signerar med "av: Annika". Hahaha...


Butter jävel på lektion... längtar hem till MSN ;)


Jävla MSN!

Ralles msn hatar mig. :( Blir så arg, ska jämt strula. Så jag gick och tröst-åt. En hamburgare. inte bra. höhö.
Aja, orkar inte sitta på MSN nu. Ska titta på film tills jag somnar. Imorgon bitti ska jag gå upp extra tidigt och göra mig snygg inför skolfotot, hahah... Fyfan säger jag bara!

Balto-puss. Busar med pipen. Han ser farlig ut


Suuura.

Kom hem från farsan idag. Det var trevligt. Vi drack lite öl och Balto hade sönder min tidning samt snodde mina tuggummin. Han är galen men världens sötaste. Käkade pizza och grillade på söndagen. Alltid fint :) Man kan ju unna sig om helgerna..

Balto <3



När jag kom hem så svängde Micke förbi, vi tog en cigg och drack kaffe ute på altanen och snackade skit. Nu så sitter jag här, ska leta efter sömntabletter.
Imorgon är det skolfoto! Fyfan hahah... Jag och Sandra har lite panik. Men ja, det blir nog fint ;)


Kulturnatt?

Jag vill också dra ner på kultur-natten! Men nu har jag lovat pappa att dra dit osv, så blir inget. Det är lite synd. Fast blir roligt där också, var länge sedan jag träffade Balto också. Sötaste!
Greken vill att jag ska ner på stan :( buhu. Aja det är inte mycket att göra åt, det är som det är. Händer fler roliga grejer :)

Rakkarpil



Jag, Greken & Suss satt hos mig och drack vin och öl. Sjöng massa fina sånger också, höhö... Sedan fick vi skjuts ner till malmaberg av Elvis & co, men "festen" var ingen fest. Satt ett par i soffan och kolla på Idol. (inget illa menat, haha.) Så vi gled vidare mot.. stationen? Stalin gnällde om burger corner i trekvart, sen stanna vi på parkeringen och hon låg mot bilen och var jättetrött, så hon åkte hem :( Vi andra drog vidare till donken, de köpte glass. Sen fick jag skjuts hem.

"Ja, det är ju rouligt o åka runt i rakkarpil"

Spelades ultima thule och 80tals-klassiker ;) haha

Idag är jag sjukt bakfull. Ska iväg till farsan runt 2. heipa


Jag, Greken & Suss



Visst sjunger vi vackert?

Pasi.

Kom till skolan. Våran lärare Pasi var sjuk, och nästa lektion skulle börja vid 12. Så vi drog hem efter vi gjort provet. Nu ska jag nog sova en stund så jag är pigg ikväll :) det blir supa sig lite. Greken kanske kommer över också! Woho. Puss & skål.


jag och snigeln

Träna.

Tjockisen har tränat :) Höhö. Har lyckats gått ner 2 kg sista veckan, men går väl upp allt igen när jag dricker öl nu i helgen. Jag drömmer varje dag om att nå min målvikt. 10 kg till ska bort. Minst.

Pannkaka.

Idag lyckades jag göra i ordning mig i tid. Slapp springa till bussen... Greken och Tajj mötte mig på stan, sen gick vi till skolan. Första lektionen var svenska, går inge bra med min novell haha! Sen idag så orkade vi gå och käka. Det var pannkaka med grädde och sylt. Fan vad vi lastade på, höhö. Sedan tog vi en cigg ute i solen och vandrade tillbaka mot skolan.

När jag kom hem till Irsta så mötte jag Suss och vi tog en promenad i byn :) Skönt att röra lite på sig ibland. Fast oftast så är det ju skönast att ligga i soffan och fläska.

Ska strax försöka fixa nåt käk och glo nån film eventuellt. Häjdå


Svenskalektion. Med sneöga och kommunist-stalin



Var inne på Kicks, som ligger mitt emot min skola och provade smink. Värsta tjej-grejen :D


Suss&Cigg

Hade visning på huset igen, för ett tag sen :( Gick ut till lekparken och tog en cigg med Suss och snacka lite. Stackarn.

Har nyss ätit köttbullar, så är mätt och belåten :)



Kock-Lina

Såhär fin är jag på "Jobbet":
ps. piercing borta. måste tas ur.. blä

Restaurang

Idag var den jobbigaste dagen på lääänge. Började jobbigt. Stressade iväg till bussen 2 minuter innan den skulle gå, kom på halvägs att jag glömt mitt busskort, så jag springer tillbaka, och lyckas då glömma plånboken? Så hade inga pengar, inga skåpnycklar ingenting... "som tur var" hade skolan en extranyckel så jag fick ut mina kock-kläder... Vi var i restaurangen, första dagen. För det första hatar jag våra kläder, för det andra så är det varmt, stressigt och påfrestande.

Jag och Tajj fick stå för disken idag. I ca 4-5 timmar har vi skött disken, plockat, hämtat, lämnat disk. Jag är helt jävla slut. Glas, bestick och tallrikar skulle sorteras var för sig, och det kom in nya brickor hela tiden. Höll på att tappa förståndet. Och hungrig var man, fick inte käka förräns vid 1. Rätt god mat i alla fall...

Nu är man hemma igen iaf. Skönt. Om nån timme ska vi ha visning på huset igen :( Så blir en promenad. Sen ska jag lägga mig i sängen och inte röra på mig något mer idag.

Fin bild på Greken i uniformen... sexxxy (hon gick göra biffar och göra nåt av nån deg..)



Pluggpluggplugg

Gah, jag blir galen. Har fan pluggat i 2 timmar nu eller nåt? Om bakterier, virus, hygien, parasiter, mikrobiologi, livsmedelslagen... listan kan göras lång. Är helt slut. Nu räcker det. It's enough!

Nu blir det tönta sig med Ralle på msn. Alltid alltid trevligt. typ :) Hihi fniss

NÄHÄ, nu skulle han leka med jåbbarkåmpis.. buhu :( men han logga iaf in på MSN för att säga hej till mig! och han tycker jag är bäst i världen som får massa MVG i skolan!
aja blir titta på tävä och dricka T.
Ska försöka somna extra tidigt ikväll, slänger i mig ett par piller. Vaknar utvilad och redo att gå till restaurangen ;)

Tattoo?

Greken ska tatuera mig tror jag, haha. Men frågan är: Vad? Vill ha en text i nacken, eller någon bild på skuldran. Ska funderas på. Nu måste jag ha MAAAT



Kock-uniform

Såhär stilig är jag i min kock-uniform! haha... Svart kock-mössa, vit stor jävla skjorta och rutiga byxor. Sen träskor på det :) sexy mama!
Det kommer vi använda i köket. När det gäller servering så kommer vi att ha pikè och svart kjol/svarta byxor och svarta skor. Piercing skall tas ut i köket, men får användas när man serverar.

Ah, är man snygg då?





Till lunch käkade jag en liten youghurt. Greken käkade subway med köttbollar och Tajj käkade Happy meal på donken. Hon fick en leksaksbil.
Slutade klockan 1, skönt. Hoppade av vid macken. Mötte morsan. Tiggde åt mig lite cigg och en tidning :) tack. Jag är pank. Hade råd att köpa en kaffe idag för 5 spänn...

Nyss har jag tränat 20 minuter, och nu ska jag plugga lite inför provet imorgon.
provet idag gick skitbra! blir MVG på det. Fick även tillbaka mina prov från förra veckan, MVG :) hahah, helt sjukt! Vilken talang jag är!


Everything you said

Every time I think of you I know we have to meet
And I just cant get enough, I just cant get enough


Har tagit sista blossen, och lyssnar på musik. Försöker plugga lite, men har tappat gnistan för idag. Är sjukt mycket att ta in. Fyfan.

Jag och David har planer på en musikvideo. Ett av tipsen var att jag ska köra en mini-moppe in i ett bord, där det är dukat med saft och bullar där några sitter och fikar. Go fot it?! haha

Upp extra tidigt imorgon. Fick skäll sist för jag kom försent. En riktig avhyvling minsann! Så ja, får väl pallra mig dit en halvtimme tidigare än jag brukar dåe. Usch, så jobbigt att sminka sig och hitta kläder i all röra. Man ser bara en massa svart på golvet, kan inte urskilja vad som är vad överhuvudtaget. Det borde bli mera ordning på mig, eh? Bara massa elände.

Wish me luck, för provet imorgon. Om Hygien, Mikrobiologi och Mejeri. Vad vet ni om ost egentligen? Hur gör man en ost? Jag vet! Fråga mejei-experten. Dock har jag inte fått humm om campylobacterbakterier (?) än. Tror det är en bakterie.

Jag ska kolla på några avsnitt av en rolig serie ikväll, synd att man har sett sönder Kvareret skatan haha. Jag är en pajas, tycker Caroline.

Aja, klockan är snart 11. Vi höres. Adjö adjö


Dusch.

Har duschat. Vad snygg man blir? haha. Ser ut som en gråtande emo, eventuellt en tönt som ska efterlikna nå slags corpsepaint, haha. Men det är endast en nyduschad Lina som luktar shampoooo :)


No school.

Idag blev det inge skola. Men imorgon så. Vill ha provet gjort. Sjukt mycket, typ 14 sidor. Galet.

Idag ska jag bara kolla film i min svarta mjukis-dress och gnälla på solen.

Hemma.

Vart hos sovit över hos mormor. Massa mys! Käka asmycket tacos, sedan gjorde vi nyttig fruktsallad. kolla på tv, spela yatzy och sånt :) mihi.

Nu är man hemma. Har duschat och öhm.. pratat med mördarmandarinen på MSN. Men nu dog hans internet igen och jag blir lite ledsen :/ Då finns det ingen mening att stanna uppe :C

Ny vecka imorgon igen... Dags för prov och tidiga mornar. Fysatan. Kan inte fatta jag börjat skolan igen? Kanske blir en sväng på staden imorgon med Hanna och Emelie? får se.

Får träffa tajjtajj och grek imorgon iaf, det är ju alltid ett äventyr. Och just nu har jag en irriterande flugjävel på min arm, som irriterar mig. Jävla flygfä. Måste kanske döda :(

Var är katten? :(

 


Hannas födelsedag!


Hanna fyller 20!

Jag drack en öl och snacka med Ralle på MSN. Sedan kom Suss och förstörde :) haha. Så gick vi ut och rökte och drack lite vin.


Jag upptäckte att jag inte hade pengar på mobilen, och ciggen började ta slut så vi promenerade till macken. I klackar. Efter några glas vin. Ett antal öl..Ska ta typ några minuter att gå dit, jag vet inte hur lång tid detta tog. Sedan vandra tillbaka och gå vidare mot Hanna :) Där satt Elisabet, Anna, Sofie, Nina och Emelie vid bordet. Vi satte oss och vänta på maten. Hanna hade lagat själv. Det var skitgott. Hette Enchiladas...? Nåt sånt. Var som lasagne blandat med tacos. gott gott gott. Jag tog två tallrikar, alla andra tog en. jag är alltid tjockisen :)

"Får man ta mer?" haha


gudomligt...

Sedan gick vi in i huset igen, och techno/RnB-musiken drogs igång :( haha. Som på videon, "Men nina! det passar sig inte... inte till den hÄR MUSIKEN" Men ja, när det är party hos mig så är ju jag DJ och sköter musiken, så man får väl som sagt anpassa sig efter vart man är. Men efter nån vinare så kan väl även jag skutta runt lite.

Tuffa norsken../norska laxen




Jag busade mycket med vovven Goliat. så jävla söt. Emelie busar också :)



Gled sedan ner mot stan. Drack lite ute på stan, så kom polisen, men jag var så skillad att jag lyckades gömma mitt, medans alla andra fick hälla ut sin alkohol. Hihi! sen drog vi in på Bill & bob. Suss försvann? som vanligt. höhö..... med Jocke? Jag blev onödigt packad och däcka på bordet, sen fick jag skjuts hem av Hannas pappa. pank och jävlig. men tack tjejer för en trevlig kväll! <3


I believe

nej, alla är för fega för att säga ifrån. Jag, för till fälligt, (?) har inte orkat brytt mig. Hanna är iaf världens sötaste <3 Hon bjöd på mat och en grön drink som var god. hannna är bäst :)  party hos hanna, sen bill & bob.  jag däcka på bordet eller nåt? tror det..

raaaaaalllle ring miiiig

Första ölen öppnad.

Fredag och första ölen är öppnad. höhö. Ska glida vidare strax mot Hanna. hööörs

En dag i skolan...

Mongotajj, nörd-grek och en dansk... mogna i matsalen.. bygger torn



Surt.

Alltså nej, jag kan inte sova. Jag tänker på att någon annan jävel kommer sitta i mitt rum snart. Måla om mina fina svarta väggar... Fan vad arg jag blir. Det här är mitt hus! Här har det hänt mycket skoj, alla minnen... Nä. fan för det här. Ville bara tillägga det. Har vart ute och kedjerökt och lyssnat på musik och vart allmänt bitter.

fan vad jag luktar rök.

Haha!



Ingen får mig att skratta som du.
"Ja, det är ju bara det viktigaste vi kommer ihåg."

Det finns ingen så klockren. Du är bäst!

Har precis slängt i mig en sömntablett, för ska upp tidigt imorgon. Måste vara utvilad, är ju fredag och dags för lite öl... Hanna fyller år, så brudarna firar med enchiladas och alkohol. Sedan möjligtvis utgång. Nice!

Idag har jag bara ätit två små youghurt. Och gått 40 minuter. Jag rasar fan i vikt! Men sedan så går jag upp allt på helgen :) höhö. skitbra.

Hmm, aja nu blir det sista ciggen för kvällen, sedan ska jag eventuellt läsa lite i sängen och sedan somna. Sista nätterna har jag somnat med lampa OCH kläder på... helt dö.

puss





Risgryn.

Fixa nya p-piller idag.. öhh. sen var vi i skolan. HAHA! fick sån panik på spanskan.... jag käkar typ inget nu för tiden (fel bantningsmetod, jag vet) men får skylla mig själv, och min mage börjar kurra utav bara helvete! riktigt brööööl.. hahah hemskt... sen stan.

en liten tajj.. och en grek och en tajj. dansk fattas på bild :(

Fotboll & Idol

Kolla fotboll och Idol hemma hos Maria. myspys.


MARIA.

GREKEN.



fotboll.


Inte ett ljud.

Vaknade nyss. Började runt 9, men drar dit vid 11...
Inte ett ljud från mobilen.. tråkigt..


Nu blir det dusch, nåt o käka sedan dra.
hej.


besvikelse

Kul att du hörde av dig :( väntar inte längre,blir sova nu. natti natti.

Ingen TV för mig.

Jag har råkat slängt min tv-sladd. Nu kan jag inte titta på tv. Det gjorde mig lite småbitter.

Plugga ._.

Var nyss på promenad med Suss. Nu så testade jag skjortan igen, och en knapp lossnade. Såklart vid tuttarna! De är helt enkelt för stora, de spräcker vilket plagg som helst. höhö. närå.

Nu ska jag plugga. Om...mjölk. Jag hatar mjölk.


kuuul....


Fynd!

Idag kom jag till skolan, lite tidigare än vanligt. Sen skulle vi tydligen bara ha krydd-provet sen fick man sluta. Jag gjorde provet, gick bra som fan, sedan gick jag och greken samt annika (som lever, haha) på stan. Greken fyndade på new yorker och köpte en leopard BH. Jag köpte en skjorta, jättesöt. Sedan åkte jag hem, och nu är Suss på väg och vi ska gå en liten promenad.....



I know.

I may not be with you. But we got to hold on. I be there from this day. No matter what the say. I'm waiting.

Jag har fått värsta jävla super-idèn. Hoppas folk är på. Kan ju räkna med några i alla fall.Kan bli så jävla bra, höhö.Bra töntigt ärdet, men vafan. orka spela tuff. hahah..

Är det en räka, eller är det en räv....?


Kaffemaskin.

Stalin, aka. Greken har börjat i min klass! för faan!

grekjävel trött på lektion



Idag har Stalin börjat i min klass. woho. Och Tajjen is missing :O oh no.
Stalin är smart. Hon ska köpa choklad i kaffemaskinen. Hon stoppar i pengar och trycker på knappen, men har inte ställt nån kopp under. "Ska det inte stå nåt här?"
Sen börjat allt rinna ut, och ja.. det var den femman.

Har vart på en liten promenad som vanligt. börjar få in rutinen. duktig tjeeej!


Mitt hus

Nu ligger bilder upp som annons. Så jävla sorgligt. Kommer sakna detta.





Mitt jävla hus :( någon annan jävel som ska bosätta sig här. 16 år :( jag är ledsen


Bakis.

Idag har jag gråtit och vart ledsen hela dagen, men det känns bra nu :)
pratar med favoriten. den bästa.
Har inte gjort mycket idag. Datanördat med fru mandarin samt käkat lite, morsan och hennes kille hade grillat. det var gott. Ikväll ska jag lägga mig i hyffsad tid. Imorgon ska jaag möta Stalin utanför systemet. hon ska börja i min klass, så jäääffla kul! höhöhö... "då blire härj"

Hmm ja, det var väl allt för idag. har inte så mycket att tillägga. bara att folk är idioter. sluta lägg er i människors liv, som ni aldrig ens har pratat med. gå och dö.

puss på dig

Fotboll.

Öhhhhh. Jag har nyss vaknat upp, klockan är snart halv 12. Är fan fortfarande full. hur kom jag hem igår? vart är min väska?

Nu har det gått för långt

btw, jag är smart och har stora tuttar. tydligen. enda citatet jag minns från igår.

hmm nu minns jag lite mer... jag blev bjuden på tequila... i stora mängder. höll på att spy. vidrigt. Jag spelade lite blackjack, och vann. Ähm... träffade Sebbe, som försvann bara. Kollade fotbollen. var ett jävla ös. Enligt Suss så har vi bråkat med "alla"? minns jag inte.
åkte bil hem. vem körde?

Har lite uppdateringar, snackar med suss i telefonen. Tydligen har jag puttat bort en tjej och gapat och skrikit om svarta och vita...? ångest. Skulle tydligen fram och snacka med någon och hon stod framför, så hade tagit tag i henne och slitit bort henne, och då hade hon börjat bråka med mig och jag skulle tydligen slå henne på käften och då kom det en kille precis och drog bort mig... fan va häftig jag är :( inte

Suss säger att hon aldrig har sett mig så arg. Hon sa att hela ansiktet var förvridet, hon hade aldrig sett så mycket ondska i en blick. helt galet. Jag fattar inte. varför så arg?
Och varför den enorma mängden ren sprit, när man redan är så full att man tittar vindögt? nej. jag är störd.


Varför ringer du aldrig?


...

Har alltid ångest när jag vaknar upp dagen efter jag druckit. Jag vet inte varför. Har en skitmysko känsla i kroppen. Känner mig deprimerad och vill bara lägga mig och sova. Jag är orolig, orolig över hur allt ska bli. med dig. Jag vet inte om du är bra, jag tvivlar ibland. Jag kanske kommer att bli sårad. Du kanske inte är bra för mig, fast det känns som du är min riktiga så kallat själsfrände. Orkar jag bli sviken?
Kan den lördagen bara försvinna, eller ska jag dämpa allt med en till fylla? Orkar inte. Fan för det här.

Utslängd.

Dagen började lite surt. Stressade som vanligt till bussen runt halv 9, för att infinna mig i skolan klockan 9. Då jag går in i mitt klassrum, där lektionen ska äga rum, så sitter två:orna där och alla blänger på mig...

Jag: ... (finner inga ord, ser mig förvirrat omkring.)
Läraren: ?
Jag:
Ehh... Det här känns lite fel.
Någon elev: Ettorna har sovmorgon till halv 1 idag eller nåt.
Jag: Va? driver du med mig?
Någon elev: Nää?
Jag: Skit! (stänger sedan dörren och går. Mycket bitter. Hörs några dova skratt inifrån rummet..)

Jaha. Vad ska man göra då då? Går in på punkt och sätter mig på en bänk och glor. Känns ovärt att åka hem och tillbaka, det är jag för lat för. Så jag sitter där. Sedan ringer jag morsan så kommer hon ner och vi handlar. Jag handlade foundation, puder, ny svart BH (skitsnygg), puderborste och svart ögonskugga. Happy :) Sedan så gick jag morsan och tajjtajj till ett fik. Jag var duktig och följde strikt min diet genom att ta en sallad, med handskalade räkor, avocado med mera utan pasta till. Som jag tycker är så gott. Tajjtajj tog sif friheten att kosta på sig en mängd kolhydrater. Hon beställde bakad potatis med thai-kycklingröra. Jag satt och stirrade intensvit, med en aning dregel i mungipan. Jag älskar bakad potatis. Det är gottgottgott! Morsan beställde en macka med kyckling thai sweet chili. Den verkade också god. Bara jag som är fet och får käka kaninmat.
Var även till Mäklar-huset och fick se bilderna på vårat hus. Började nästan gråta.

Sedan var det dags att börja röra sig mot skolan igen. Drog igång med spanska, vilket jag är jävligt kass på om jag får säga det själv. Jag får massa frågor hela tiden, och kan inte svara på i princip något. Känner mig dum. Sen ringer löken suss mitt i allt och förvärrar situationen genom att min mobil vibrerar hysteriskt och alla glor. Sen var det liten rast, sedan dags för dagens sista lektion, matte, som iofs denna gång var jävligt kul! Fick ett skratt-hysteri-anfall när matteläraren gjorde en grej. Kunde inte hålla mig. Förbannat kul! fniss. Sedan gick vi till bussen, där mötte vi på Hutta och Maria. Maria skulle ta samma buss som mig och tajjtajj. Satt och snackade lite skit och planer inför kvällen. Blev erbjuden följa med på fest, men tackade nej för jag skulle ju träffa tåbbä ikväll.

Kom hem och fixade iordning mig. Snabb dusch, lägga på lite extra smink (kan aldrig bli för mycket, haha) och nya fräscha kläder. Mina nya "hold in-effekt"-strumpbyxor gick sönder efter typ 7 minuter. Sååå typiskt mig. Jävla skit. Sedan har jag även upptäckt att min nya klänning har gått sönder. Är som "korsett-liknande" spännen hela vägen ner och två av de är borta, så det blir öppna glipor och ser allmänt slampigt, ovårdat och fult ut. Jag blir arg :@ Varvade ner med ett glas vin, med en kall isbit. mums mums. Sedan kom grannen in, vi satt och prata om katten. Vi ska få katten! Vi ska få katten! mohaha. Jonas satt med också. Mamma och jag var busiga och rökte inne i köket, fast vi inte fåååår! haha. Ibland överträffar hon sig själv, mamsen! <3 Sedan var det bilfärd ner mot staden. Jag och Jonas satt i baksätena och hade en varsin lur från min mp3. Spelade White snake och Firewind, för jag vet att det är hans stil. Han har ju ändå bott här i så många år, så man vet vad karln gillar.

Drog in på Blue moon bar, där alla tog för sig av Tacos-buffèn förutom jag och morsan. Vi gick på "en stor stark" direkt. Så det ska va? Sen har jag inte så många specifika minnen, just omkring den tiden, förutom att några tjejer kallade mig "häxa" (inte första gången det händer..) och jag har antagligen fått damp och hotat med stryk om jag känner mig själv rätt, fast verka inte ha blivit nå kalabalik. Jag var nog glad igår. Kalla mig häxa o ni vill. Som de flesta säger, de är nog bara avundsjuka. haha! Får hoppas det. Inte för att jag tycker jag är världens snyggaste direkt men, nån anledning finns det ju till alla dessar blickar och förolämpningar? Kan tyckas.

På nåt sätt är jag helt plötsligt med Tobbe. Var kom han ifrån? Är rätt suddigt därifrån. Jag vet iaf att jag har ramlat, (näämen, vad ovanligt.) helt raklång baklänges, enligt morsan. Såg ut som jag fick en rejäll smäll i huvudet, mamma var orolig haha. naw. Men känns rätt stabilt! Inga speciella värkar i huvudet, förutom den vanliga baksmällan. Har för mig det var nåt tjaffs inne på toaletten, sån som sa nåt spydigt om min morsa, så jag skulle gå till anfall men någon som lugnade ner mig. Lina going beerseerk! hahah. Jag är fan dramaqueen. Jag får sluta vara så bitter, haha.

Har även vart och träffat min farsa,Bishop. Så jäääävla kul! Länge sedan jag skrattade så mycket. Min farsa är bäst, han & min humor går klockrent ihop och jag garvar så jag tappar luften ibland. Härliga farsgubbe <3 Han var ordentligt på lyset, hade hyrt bord där med hela sitt jobb. Träffade även Janne, min föredetta västa barndomskompis pappa. Vi hade några "allvarliga" konversationer, (jag kände av det på stämningen) men jag minns inte vad vi prata om? Uppväxt, fyllor, piller, fosterhem, fåglar, falukorv? Minne noll. Var trevligt hursomhelst. Synd att farsan drog hem rätt tidigt, sen var han orolig över mig också, men Tobbe hade tydligen lovat att se till jag kom hem helskinnad. Seriöst, pappa. Kan inte annat än skratta när han befinner sig i närheten. (Skulle åka dit idag, men alla är bakfulla och Balto är vild. Så vi skulle skjuta upp det lite.)

Sedan hamnade jag & tobbe på Pitchers? Tydligen har jag vält en stol? Kommer inte ihåg. Däcka vid ett bord, och blev sedan utslängd. tack för den. Jävla skitpersonal där egentligen. Bara man ligger däckad på bordet, eller spyr ut från balkongen så ska man bli utslängd minsann. Stryk skulle de ha, hela bunten :@

Sen då?
Vi går ute någonstans... Sen sitter jag helt plötsligt i en bil mot Irsta. Tobbe är snäll och fixar skjuts! :) Så jäääävla snällt. tacktacktacktacktobbe! :) När jag kom hem käkade jag chicken nuggets med stekta nudlar och sötsur sås. Wunderbart! Sedan snacka jag med Ralleballe på msn till 5-6 på morgonen, sen var det dags att sussa. Nu har man vaknat och får se vad som händer idag.

baj!


Fan?

Vet varken vad jag gjort eller sagt igår. Har sån jävla panik. Det här funkar inte. Vad har jag sagt?! Jag måste få veta. Står inte ut med det här. Får inte kontakt med dig alls, och jag vet inte vad jag sagt. om du är arg på mig? fan också. Har ingen kontroll över mig själv, vad jag säger. det som är så läskigt. Hoppas jag inte gjort bort mig nu, så mina broar är brända så att säga. Vill inte "förlora" dig. jävla helvete.

Till salu.

Idag var det superlång lunch. Jag och Tajj gick på stan och kolla kläder. provade en skitsnygg jacka, men kostade 600. hade fan inte råd :( Tajjfan köpte gula jeans, haha. 49 kr. vilket fynd ;)

Sedan käkade hon donken, medans jag... jag käkade en liiten liiten yoghurt.... det är nämligen så att jag bantar! haha. wish me luck. Som när hissen krånglar med mig och Ralle tror det beror på att jag är är för tung! haha jag dör.

Smög ifrån spanskan idag..... inte okej :P haha


Vi hade religion och det handlade om Judendomen. Annika har ritat i sitt anteckningsblock. Här ser vi då hennes "fredsbild" av judar och nazister. mycket elegant.


När jag kom hem såg jag denna skylt utanför mitt hus:



tycker det är jättesorgligt.
tog en promenad. nu sitter jag här. har ångest........ över massa.


Busigt.

Jag & Annika drog från skolan vid halv 2... fast vi slutade halv 4 egentligen. *fniss fniss*
Kommer få en utskällning imorgon av läskigaste engelskläraren :( är nog lite rädd för henne.

Har vart ute, ensam (buhu) på en promenad. Lyssnade på musik och filosoferade. Självklart började det spöregna. Men det var väl mysigt på sitt vis! :)

Nu är det fan dags att fixa rummet. Flytten närmar sig. helvetes bajs. :(

 


Fru Mandarin.

Har pratat med Fru Mandarin aka. Ralle. I typ 6-7 timmar utan avbrott. Gjorde vi igår med. Om inte längre? Ska bli så jävla underbart o ses! Öl och sjuka konversationer. waaaah! jag längtar.

Ralle i mitten :)

Tårta.

Idag i skolan fick vi göra tårtor :) haha. Nice.
Även fått lära oss om massa kryddor, blir prov på det. Hmm wish me luck :) Iam a plugghäst! ;)





RSS 2.0